dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 @emnikol Νομίζω οτι δεν διαφωνούμε επι της αρχής στο πως το λέει η ΤΟΤΕΕ και πως ερμηνεύεται Εγω λέω οτι σωστά το γράφει αλλα... διαφωνώ στο οτι με αναγκάζει εκ των προτέρων να δεχτώ με κλειστά μάτια μια κάκκιστη κατάσταση που επικρατούσε τοτε (άδειες χωρις ελέγχους αλλά μόνο θεώρηση σχεδίων). Ήδη με την εφαρμογή της έκδοσης των ΠΕΑ, υποχρεωτικά, το μεγαλύτερο ποσοστό (50-60%, αλλά μπορεί να είναι και μικρότερο) των ενεργειακών επιθεωρητών αναγκάστηκε να γίνει ο ''χαφιές'' του κράτους και της πολεοδομίας για τις αυθαιρεσίες των κτηρίων και στο κατά πόσο εφαρμόστηκαν στη πράξη τα σχέδια των εκδοθέντων οικ. αδειών. Τέλος πάντων, είναι πονεμένη ιστορία... μην το συνεχίσουμε γιατί είμαστε και off topic
TRZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Το δάπεδο θα το λάβεις σαν πυλωτή αφού λές οτι είναι ανοιχτό (διαμπερές) Για το αίθριο τιι εννοείς ? ΑΙΘΡΙΟ ΕΝΝΟΩ ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ (ΑΙΘΡΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ)
TRZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 εχω μια μονοκατοικια 2010 με θερμομονωση πως μετατρεπω τον συντελεστη θερμοπερατοτητας των δομικων στοιχειων και κουφωματων K (Kcal/m2hC ) σε U?
TRZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 στην οροφη τι προσανατολισμο βαζψ?
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Στην οροφή γ = 0 και στη πυλωτή 180
TRZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Στην οροφή γ = 0 και στη πυλωτή αυτο δενειναι η κλίση? το ιδιο βαζω και στον προσανατολισμο?
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Έχεις δίκιο, αυτά που έγραψα είναι η κλίση Ο προσανατολισμός της οροφής και της πυλωτής εξετάζονται κάθετα ως προς πρός τον άξονα του βορρά
TRZ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Έχεις δίκιο, αυτά που έγραψα είναι η κλίση Ο προσανατολισμός της οροφής και της πυλωτής εξετάζονται κάθετα ως προς πρός τον άξονα του βορρά δηλαδη?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα