dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Για το (2) βάζεις βοηθητικές μονάδες στο ΖΝΧ; Γράφεις τα ίδια με του χειμώνα. Εγω όσα έχω κάνει έτσι τα βάζω Για το (1) δεν υπάρχει προσπέκτους. Δε γίνεται να ξέρω πόσο πάνω κάτω ισχύ έχει ο κυκλοφορητής τέτοιου λέβητα; Δες τι τύπος είναι και τα λέμε... Κ άλλη μία ερωτήση: 3) Τις ξύλινες εξώπορτες προς κλιμακοστάσιο-ΜΘΧ τις θεωρούμε αδιαφανείς επιφάνειες με τι U; 3,5/2 ή 2,7/2 που γράφουν οι Ε/Α; Εγω τις λαμβάνω 3,5/2 (απο ΤΟΤΕΕ), άλλοι με 2,7/2 (απο ερωτοαπαντήσεις του ΤΕΕ)
Fade2Black Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 3) Τις ξύλινες εξώπορτες προς κλιμακοστάσιο-ΜΘΧ τις θεωρούμε αδιαφανείς επιφάνειες με τι U; 3,5/2 ή 2,7/2 που γράφουν οι Ε/Α; Εγώ εκπαιδευτή σεμιναρίων που είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι βάζει 2,7 και ότι δεν χρειάζεται δια 2 πάντως..
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2014 Εγώ εκπαιδευτή σεμιναρίων που είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι βάζει 2,7 και ότι δεν χρειάζεται δια 2 πάντως.. Αν σου είπε τετοιο πράγμα, μάλλον πρέπει να κάνει τον μαθητευόμενο και όχι τον εκπαιδευτή !
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Σε ενεργειακή μελέτη μονοκατοικίας, για θέρμανση και ψύξη θα έχουμε αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών (με εσωτερική μονάδα). Σ' αυτή τη περίπτωση στα βοηθητικά συστήματα βάζω την ισχύ που καταναλώνει η εσωτερική μονάδα ή συμπεριλαμβάνεται στο COP και στο EER και δεν βάζω τίποτα? Ευχαριστώ
nick_61 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Συμπεριλαμβάνονται. Δεν βάζεις τίποτε,
zio7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Ούτε κυκλοφορητή ούτε τίποτα σωστά? Μόνο την ισχύ της αντλίας θερμότητας και το COP - EER
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Βγαζω χτες ΠΕΑ για διαμερισμα του 1978 χωρις ΜΘ προφανως, τελευταιος οροφος, πανταχωθεν ελευθερο (πλην μιας πλευρας) με λεβητακι ΦΑ Περιμενω να βγει καρφωμενο Η και μου βγαινει Ε, ενω με μονωση 8εκ στην ταρατσα ανεβαινει Γ!!!! Πως γκενεν αυτο?
tetris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Με τίποτε δεν "γκενεν". Ξαναδές το (ζνχ?) Αν θέλεις, ανέβασε τα στοιχεία για ένα δεύτερο έλεγχο
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Ατομικος λεβητας ΦΑ ολο το χρονο με 2,5 τ.μ. ηλιακο. Το ΖΝΧ normal μου ητανε Απλα περιμενα πιο μεγαλες καταναλωσεις...
TRZ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2014 οταν εχω προσφορα για κουφωματα και μου δινει Uw και Ug τα αθροιζω γι ανα βρω to U? 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα