Fade2Black Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2016 Δεν ξέρω σε τι γυμναστήρια πάτε εσείς αλλά στο δικό μου όταν δεν ανάβουν η θέρμανση το χειμώνα η θερμοκρασία είναι πολύ και όχι λίγο κάτω από αυτή ενός θερμαινόμενου χώρου. Στα δικά μου μάτια το να θεωρήσουμε ένα δάπεδο αδιαβατικό επειδή από κάτω μπορεί μεν ο χώρος να μην θερμαίνεται αλλά από την άλλη 5 άτομα κάνουν διάδρομο, ομολογώ ότι μου φαίνεται αυθαίρετο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Είναι θέμα χρήσης. Το αν δεν θερμαίνουν ένα χώρο που θα έπρεπε (λόγω χρήσης) να θερμαίνεται, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον θεωρήσουμε ως μθχ., η ως μερικά θ.χ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Καλησπέρα, Έχω την εξής απορία. Κτίριο διώροφο. Κάθε όροφος ανεξάρτητος. Του ιδίου ιδιοκτήτη. 1 ή 2 ΠΕΑ: Τι είναι αυτό που κρίνει πόσα ΠΕΑ θα χρειαστούν; Έχει να κάνει με τις ιδιοκτησίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Καμμία σχέση με ιδιοκτησίες. Αν η χρήση των χώρων είναι διαφορετική, τότε υποχρεωτικά 2 ΠΕΑ. Αν η χρήση είναι ίδια, 1 ή 2 ΠΕΑ (αποφασίζει ο ή οι ιδιοκτήτες) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peratis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Είναι και τα δύο με χρήση κατοικίας. Οπότε στο χέρι του ιδιοκτήτη... Σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasonK Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Μου ζητήθηκε ΠΕΑ για κτήριο το οποίο έχει οικοδομική άδεια με χρήση ξενοδοχείου. Τώρα θέλουν να ενοικιαστεί ως αποθήκη. Αλλαγή χρήσης δεν έχει γίνει. Εάν θεωρηθεί αποθήκη δεν χρειάζεται ΠΕΑ. Σκέφτομαι να το επιθεωρήσω ως ξενοδοχείο μιας και έχει αυτήν τη χρήση, έχει και A/C κλπ. Ακούω απόψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Καλησπέρα συνάδελφοι. Κοινόχρηστος διάδρομος οικοδομής, κλασσική περίπτωση ΜΘΧ έχει περιμετρικά κουφώματα όπως φαίνεται στις επιστναπτόμενες φωτογραφίες και φωτίζεται κανονικά. Αν και βλέπει σε ακάλυπτο, είμαι στον 5ο όροφο και μπαίνει φως κανονικά. Δίνω κανονικά σκιάσεις ή μηδενίζω (για να είμαι τυπικός στις ΤΟΤΕΕ)? Λεω να δώσω, έχει και παράθυρο στο ΜΘΧ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 (edited) Θα τις υπολόγιζα κανονικότατα κι ας γίνεται χρήση της απλοποιητικής παραδοχής. Το Κ.Α., έτσι κι αλλιώς, τοίχο και ανοίγματα προς εξωτερικό περιβάλλον "βλέπει" και παίρνει τους δικούς του συντελεστές. Δεν καταλαβαίνει αν πρόκειται για κατά παραδοχή προς εξωτερικό αέρα, οπότε δεν νομίζω πως θα κάναμε κάτι που θα διαστρέβλωνε τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω με ποιό σκεπτικό έγραψαν αυτό στην ΤΟΤΕΕ, σαν γενικό κανόνα. Αν κάποιος έχει κάτι υπόψη του ας το πει. Edited Ιούνιος 17 , 2016 by panos-vicious Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2016 Για μια ακομα φορα συμφωνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα