panos-vicious Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2017 Δες, αν θες, αυτά τα δύο μηνύματα: #304 & #306.
dim8888 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2017 Εγώ για την πέργκολα για σκίαση από πρόβολο θα την έπαιρνα 45% σαν να μην υπήρχε καθόλου και 55% σας να μην είχε τις οπές … πχ για αν για πρόβολο χωρίς οπές είχαμε συντελεστές h = 0.7 και c = 0.6 θα έπαιρνα h= 0.7*55% + 1*45% = 0.83 και c=0.6*55%+1*45% = 0.78
albert Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 (edited) Καλημέρα συνάδελφοι, Έχω περίπτωση ιατρείου σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας. Εισάγω -στη σελίδα buildingcert, πάνω δεξιά: "Άλλα Τεχνικά Στοιχεία": Ιατρεία (έτσι το περνάει και στην προγραμμα στην 1η σελίδα, "χρήση κτιρίου") -στο πρόγραμμα ΤΕΕΚΕΝΑΚ, Ζώνη 1, Χρήση: Αγροτικά ιατρεία, υγειονομική σταθμοί, κέντρα υγείας, ιατρεία Συμφωνείτε; (η ερώτηση γίνεται γιατί με αυτές τις επιλογες ενεργοποιείται η καρτέλα "Φωτισμός" και αυξάνεται η κατανάλωση του κτιρίου αναφοράς οπότε ευνοείται πάρα πολύ ο εξεταζόμενος χώρος. Χώρος του '70, με ξυλινα κουφώματα, μονους υ/πίνακες, ατομικό λέβητα και 2 A/C και βγαίνει κατηγορία Γ) Edited Ιούνιος 22 , 2017 by albert
akaliak Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 Γιατί δεν υπάρχει φωτισμός στο εξεταζόμενο κτήριο; Είναι τριτογενούς τομέα, οπότε στους υπολογισμούς εισέρχεται και ο φωτισμός. Πάντως κτήρια τριτογενούς, προ ΚΘΚ, με θωρητικά συστήματα βγαίνουν Γ ή Δ.
albert Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 (edited) Ναι φυσικά υπάρχει φωτισμός. Μου φάνηκε υπερβολικά ευνοϊκο το Γ. Ο ίδιος χώρος ως διαμερισμα (δηλ. με ΖΝΧ αλλά χωρις αερισμο-φωτισμό έδινε Ζ) Απλά η εξέταση ενός κανονικού διαμερίσματος ως γραφείου ή ιατρείου, επειδή τυχαίνει να λειτουργούν ως τέτοια, μου φαίνεται μη ρεαλιστική αλλά τι να πεις... Edited Ιούνιος 22 , 2017 by albert
Μπουλουκος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 καλησπερα σε ολους εκανα το πρωτο μου ΠΕΑ σημερα και επειδη ειχα καταχωρησει λαθος τη διευθυνση του κτιριου εκανα ανακληση μηπως γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω απο δω κ περα
Μπουλουκος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2017 καλησπερα σε ολους εκανα το πρωτο μου ΠΕΑ σημερα και επειδη ειχα καταχωρησει λαθος τη διευθυνση του κτιριου εκανα ανακληση μηπως γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω απο δω κ περα
Μπουλουκος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δηλαδη θα διορθωσω την ηδη υπαρχον η θα πρεπει να την ξανακανω απο την αρχη ευχριστω για την απαντηση
slalom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Θα διορθωσεις αυτο που ζητησες να διορθωσεις (αυστηρα)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα