dib Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2015 Δες στο προσπεκτους της Ytong τι πυκνότητα έχει (ρ) και σύγκρινε το με το (ρ) του οπλισμένου σκυροδέματος και διάλεξε μεταξύ 165 και 260 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feidelliou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 καλησπέρα! ξέρει κανείς αν μπορώ να "τραβήξω¨ το αρχείο xml από το buildcert για οριστικά υποβληθείσα δήλωση? Ενώ τα έχω όλα αποθηκευμένα τα αρχεία μου, δεν βρίσκω το xml του διαμερήσματος που θέλω και θέλω να επιβεβαιβεώσω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Νομίζω όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsx Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Μπορείς, αρκεί να την έχεις "ανεβάσει" με τον δικό σου λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feidelliou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Μπορείς, αρκεί να την έχεις "ανεβάσει" με τον δικό σου λογαριασμό. εγώ το ανέβασα, κ μπαινω στο λογαριασμό κ στα οριστικά κατατεθημένα, αλλά δε μου επιτρεπει να κατεβάσω ου΄τε το xml, ούτε φωτογραφίες κτλ. παίρνω κ τη βοήθεια στο 2106969609 αλλά όλο μιλάει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
feidelliou Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2015 τους βρήκα τελικά! αν πατήσεις πάνω αριστερά στο "Δημιουργία Αρχείου XML για εισαγωγή στο λογισμικό της επιθεώρησης" σου βγάζει όλο το αρχείο σου, όχι μόνο τα στοιχεία του ακινήτου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Στην περίπτωση κλιματιστικού χωρίς καθόλου στοιχεία (ούτε μοντέλο, ούτε ταμπελάκια, τίποτα απολύτως) τι ισχύ βάζουμε; (όχι ότι έχει και σημασία) Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Κατ' εκτίμηση το τι έιναι ....9άρι , 12άρι .... 18άρι .....(σε KW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 (edited) Όταν έχουμε σπίτι με μεταλλική κατασκευή και τοιχοποιία (τούβλο) τι ανηγμένη θερμοχωρητικότητα βάζουμε; Edited Απρίλιος 2 , 2015 by zio7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2015 Αφού η επιφάνεια της τοιχοποιίας είναι κατα πολύ μεγαλύτερη της επιφάνειας του μεταλλικού σκελτου, εγω θα έπαιρνα αυτή των τούβλων ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα