AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 καλά hk αυτό που έκανες δε παίζει... εξάλλου για στατιστικούς λόγους το συμπληρώνουμε, οι κανονισμοί παίζουν βάσει της ημερομηνίας της άδειας εγώ ρωτάω τον ιδιοκτήτη πάντα και βάζω ότι μου πει, δε παίζει και κανέναν ρόλο στην τελική Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Επομένως και στα δύο πεδία, στα βασικά στοιχεία και στη οικοδομική άδεια, βάζουμε το έτος ολοκλήρωσης της οικοδομής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11 , 2013 yeap να είναι ίδια κατά προτίμηση όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
xloi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2013 Καλησπέρα συναδελφοι, μία ερώτηση: εχουν βγει σε 1 κτίριο που αποτελείται απο 2 οροφοδιαμερίσματα 2 διαφορετικα ΠΕΑ όταν ο ιδιοκτήτης ήθελε να τα νοικιάσει. Το 1 απο αυτα τα ΠΕΑ το έχω κάνει εγώ, όπου έχω βαλει τμημα κτιρίου. Τώρα που ο οδιοκτήτης θέλει να βγάλει 1 ΠΕΑ στο σύνολο του κτιρίου για να ενταχθεί στο εξοικονομώ σαν πολυκατοικία, μπορώ να του το βγάλω σαν κτίριο? ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedi.Yannis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Γιατί να μην το κάνει με τα υπάρχοντα πιστοποιητικά; Θεωρητικά πάντως γιατί να μην μπορεί; Εφόσον έχει δικαίωμα να κάνει αίτηση για όλο το κτίριο, θα έχει και δικαίωμα να αποκτήσει τα κατάλληλα δικαιολογητικά, μεταξύ αυτών και το ΠΕΑ του κτιρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Συνάδελφοι, το αρχείο xls που παράγει το buildingcert για το Α' ΠΕΑ το εισάγουμε στο λογισμικό και μετά το επεξεργαζόμαστε. Το αρχείο για το Β' ΠΕΑ το εισάγουμε και αυτό ή το ανοίγουμε και το επεξεργαζόμαστε; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 (edited) Συνάδελφοι, μου έδωσαν τιμολόγια για κουφώματα αλλουμινίου σειρά 5500 + 6000 της EUROPA, που έχουν θερμοδιακοπή πάχος 19mm Στο πρόγραμμα του ΤΕΕ και στη ΤΟΤΕΕ 1 (σελ. 63 - πιν. 3.10), υπάρχει μόνο 12 και 24... Τι κάνω και πως τα καταχωρώ ? ή κάνω αναλυτικούς υπολογισμούς με τη σχέση 2.11 ή 2.13 (σελ. 29-30) της ΤΟΤΕΕ 2 ? Edited Ιούλιος 16 , 2013 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
AristidisZ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 δε γράφουν τα U απευθείας πάνω τα τιμολόγια των κουφωμάτων ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Δεν σου τα έδωσε ο κατασκευαστής τα Uf, Ug και Uw; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2013 (edited) δε γράφουν τα U απευθείας πάνω τα τιμολόγια των κουφωμάτων ; Δεν σου τα έδωσε ο κατασκευαστής τα Uf, Ug και Uw; Σας ευχαριστώ και στους δυό σας Απάντηση : ούτε γραφουν τα τιμολόγια ούτε μου έδωσε ο κατασκευαστής Το απόλυτο χάος ... edit Είμαι στα πρόθυρα για χαρακίρι, μ΄αυτό το ΠΕΑ που έγινε με ΜΕΑ ... (το 1ο μου είναι) Edited Ιούλιος 16 , 2013 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα