gamvro Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 Ξενοδοχειακό συγκρότημα με τέσσερα ανεξάρτητα κτήρια όπου το ένα από αυτά είναι το εστιατόριο του συγκροτήματος: 1) Εκδίδω ένα ΠΕΑ για το σύνολο του συγκροτήματος; 2) Εκδίδω ένα ΠΕΑ ανά κτίριο με χρήση ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ για έκαστο κτίριο; ή 3) Τρία ΠΕΑ με χρήση ΞΕΟΔΟΧΕΙΟ και ένα με χρήση ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ;
dib Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 22 λεπτά πριν, gamvro said: Ξενοδοχειακό συγκρότημα με τέσσερα ανεξάρτητα κτήρια όπου το ένα από αυτά είναι το εστιατόριο του συγκροτήματος: 1) Εκδίδω ένα ΠΕΑ για το σύνολο του συγκροτήματος; 2) Εκδίδω ένα ΠΕΑ ανά κτίριο με χρήση ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ για έκαστο κτίριο; ή 3) Τρία ΠΕΑ με χρήση ΞΕΟΔΟΧΕΙΟ και ένα με χρήση ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ; 1
gamvro Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2022 2 λεπτά πριν, dib said: Ευχαριστώ, Αυτής της άποψης είμαι και εγώ.
Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2022 Καλησπέρα! Όταν διαμορφώνουμε τα σενάρια διορθώνουμε και την διείσδυση αέρα σύμφωνα με τα κουφώματα που επιλέγουμε στο σενάριο;
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2022 Αν αλλάζουν χαρακτηριστικά, πχ. από μονή σε διπλή υάλωση, αλλαγή κλάσης αεροπερατότητας τότε ναι. 1 1
Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 (edited) Καλημέρα! Σε μονοκατοικία με λέβητα πετρελαίου για θέρμανση, αν επιλέξω στο σενάριο για ψύξη μονάδες σπλιτ θα πρέπει στην θέρμανση να επιλέξω ότι δουλεύει ο λέβητας μαζί με τα κλιματιστικά; Edited Απρίλιος 11 , 2022 by Skrats
MAR_PAX Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2022 Καλημερα Οχι οταν υπάρχει λέβητας συνδεδεμένος με σώματα τα κλιματιστικά δε λαμβανονται υποψη στη θέρμανση παρα μόνο στη ψυξη. 1
Skrats Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2022 (edited) Καλημέρα! Στην ίδια ιδιοκτησία έχω κατάστημα 85τμ το οποίο έχει μεσοτοιχία με ΒΧ 7τμ καθώς και μεσοτοιχία με wc 5,5τμ και λεβ/σιο 2,5τμ. Πρέπει υπολογίσω το ΠΕΑ με μια θερμική ζώνη και έναν μη θερμαινόμενο χώρο ή να υπολογίσω μόνο τον χώρο του καταστήματος χωρίς να λάβω υπόψιν τους υπόλοιπους χώρους; Έχω ανεβάσει και το περίγραμμα της κάτοψης.skar.pdf Edited Απρίλιος 14 , 2022 by Skrats
Armarix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 On 14/4/2022 at 11:47 ΠΜ, Skrats said: Καλημέρα! Στην ίδια ιδιοκτησία έχω κατάστημα 85τμ το οποίο έχει μεσοτοιχία με ΒΧ 7τμ καθώς και μεσοτοιχία με wc 5,5τμ και λεβ/σιο 2,5τμ. Πρέπει υπολογίσω το ΠΕΑ με μια θερμική ζώνη και έναν μη θερμαινόμενο χώρο ή να υπολογίσω μόνο τον χώρο του καταστήματος χωρίς να λάβω υπόψιν τους υπόλοιπους χώρους; Έχω ανεβάσει και το περίγραμμα της κάτοψης.skar.pdf Καταστημα με κατοικια δεν παντρευεται. Θελει 2 ΠΕΑ. Τωρα αν στην ιδιοκτησια του καταστηματος ανηκουν και οι άλλοι βοηθητικοι χώροι που είναι σε επαφη με αυτό, τους περιγραφεις κανονικα στο αντιστοιχο κελι, στο ΠΕΑ του καταστηματος.
Armarix Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2022 Και μια ερωτηση. Εχω μια περιπτωση για ΠΕΑ, ένα οικόπεδο που έχει μια κατοικια με εξωτερική τουαλέτα που ΔΕΝ εφαπτεται καθόλου με την κατοικία. Τι κάνω; Κανω ΠΕΑ μόνο για την κατοικία; (και σε ποια νομοθεσία θα στιριχτω για να πω ότι δε χρειαζεται ΠΕΑ η τουαλέτα;) Ή κάνω ΠΕΑ για την τουαλέτα χωριστά; (εντελώς άτοπο φαίνεται).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα