Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απορίες για ενεργειακές μελέτες, επιθεωρήσεις και ΠΕΑ

af.civileng

Recommended Posts

4 ώρες πριν, dorita2271 said:

Τι γίνεται με τις θερμικές ζώνες ?πόσες έχω τελικά ? 

Καλησπέρα, προσωπικά με βάση αυτά που περιγράφεις θα έβγαζα 2 ΠΕΑ. Ένα για το υπόγειο και ένα για το ισόγειο + α' όροφο. Με το σκεπτικό ότι επιθεωρούμε βάση την υφιστάμενη κατάσταση, ότι δηλ. το υπόγειο έχει αλλάξει χρήση σε κατοικία. Τα η/μ συστήματα θα επιμεριστούν με βάση τους χώρους που εξυπηρετούν.

4 hours ago, dorita2271 said:
23 minutes ago, akis73 said:

Καλησπέρα, προσωπικά με βάση αυτά που περιγράφεις θα έβγαζα 2 ΠΕΑ. Ένα για το υπόγειο και ένα για το ισόγειο + α' όροφο. Με το σκεπτικό ότι επιθεωρούμε βάση την υφιστάμενη κατάσταση, ότι δηλ. το υπόγειο έχει αλλάξει χρήση σε κατοικία. Τα η/μ συστήματα θα επιμεριστούν με βάση τους χώρους που εξυπηρετούν.

Το υπόγειο ναι εχει αλλάξει χρήση αλλά εχω ομως μια κατοικια υπογειου-ισογειου α ορόφου πλέον.Δεν μας επηρεάζει αυτό στο να βγει 1 ΠΕΑ?

Άλλο τι έχεις πολεοδομικά και άλλο τι προκύπτει βάσει ΚΕΝΑΚ. Έχεις 2 ανεξάρτητες θερμικές ζώνες, γι' αυτό είπα να βγούνε 2 ΠΕΑ.

9 minutes ago, akis73 said:

Άλλο τι έχεις πολεοδομικά και άλλο τι προκύπτει βάσει ΚΕΝΑΚ. Έχεις 2 ανεξάρτητες θερμικές ζώνες, γι' αυτό είπα να βγούνε 2 ΠΕΑ.

Α οκ σε ευχαριστώ πολύ.Εντελώς πληροφοριακά.. θα μπορούσε να βγει 1 ΠΕΑ με 2 θερμικές ζώνες ?

Καλημέρα, αφού οι θερμικές ζώνες είναι ίδιες (κατοικία) και έχεις 2 κτιριακές μονάδες, τότε θα βγούνε 2 ΠΕΑ κατά την άποψή μου.

Edited by akis73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.