salpigoal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Στο τέλος τπτ δεν θα καταθέσουμε...θα το δείτε...
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Στο τέλος τπτ δεν θα καταθέσουμε...θα το δείτε... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.... Ας είμαστε Ρεαλιστές η Ελλάδα δυστυχώς δεν είναι έτοιμη να δεχθεί τέτοια αλλαγή στο σύστημα υποβολής και ελέγχου.... Σε 2-3 χρόνια που θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι θα μπορούμε να εκτελούμε τις παροχές μας άφοβα .....
dpsemmas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 (edited) Με αυτά που είναι σε οριστική υπαγωγή τι γίνεται? Και αυτά το Σεπτέμβριο ή εντός 10 ημερών απο τη μέρα που θα ανοίξει το σύστημα?? Και μέχρι το Σεπτέμβριο θα μπορεί κανείς να μεταβάλλει τις δηλώσεις του?? Πιθανόν να προκύψουν μικροδιαφορές!! Edited Απρίλιος 14 , 2012 by Manolis gon
pavlos1970 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12 , 2012 καλό το νέο! Αλλά να δω πόσοι θα κρατηθούμε από οριστικές υπαγωγές μέχρι τότε για να εξοφληθούμε τα δεδουλευμένα μας...γιατί ήμουν καλό παιδί έως τώρα.. Πές τα φίλε μου.
iakhos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 30.9.2012 ή 30.9.2013;;;;; Μικρή η σημασία...το 12 καταστρέφεται ο πλανήτης και το 13, αν δεν έχει ήδη καταστραφεί ο πλανήτης, θα έχει διαλυθεί η χώρα...no worries! 1
AmAnEcEr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 (edited) επειδη έχω χάσει την μπάλα, τα σχεδία κλπ (διακιολογητικά β) πήραν παράταση, ωραία, αλλά που υποβάλλονται; πολεοδομίες, κεπ; ηλεκτρονικά όταν και άμα φτιαχτεί το σύστημα; ευχαριστώ Καλώς όρισες.Σε παρακαλώ συμπλήρωσε την ειδικότητα στο προφίλ σου.Ευχαριστώ, Manolis gon Edited Απρίλιος 20 , 2012 by Manolis gon
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος του ΤΕΕ! Αλλά από ότι, προβλέπω μάλλον δεν θ' αποφύγουμε τις ...ουρές στις πολεοδομίες!
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 επειδη έχω χάσει την μπάλα, τα σχεδία κλπ (διακιολογητικά β) πήραν παράταση, ωραία, αλλά που υποβάλλονται; πολεοδομίες, κεπ; ηλεκτρονικά όταν και άμα φτιαχτεί το σύστημα; ευχαριστώ Ξέρουμε μόνο πως πήραν παράταση μέχρι 30.9.2012, Η διαδικασία υποβολής όμως δεν είναι ακόμα γνωστή...... Εν αναμονή και εδώ....
gavrilis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2012 Όλα μέχρι 30 - 9 - 12 ; ( ...και βλέπουμε ) . Ένοείται ( ...προς αποφυγή παρεξηγήσεων ) πως όποιος για οποιοδήποτε λόγο χρειάζεται να κάνει , κάθε είδους οριστική τακτοποίηση , μπορεί . Έτσι είναι ;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα