ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 έαν αγοράσεις κάποιο από τα 1,2,3 αναμένουμε σχόλια
michael1983 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Το 3 ikaros13 φαίνεται πραγματικά ενδιαφέρον! Θα το τσεκάρω και θα σας πώ!
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 Να πω και έγώ την άποψή μου. Πήρα πρίν λίγο καιρό αυτό ... http://www.papasotiriou.gr/product.gbook.asp?pfid=1599905&prid=854149&deid=0 Η τιμή καταρχήν καλή...Του Σελλούντου που πολλοί προβάλλουν θεωρώ ότι είναι πολύ ακριβό, ίσως βέβαια ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις (δεν ξέρω αν ισχύει εδώ), αλλά...ακριβό. Τώρα..Σε βάζει στο κλίμα σίγουρα, για κάποιον αρχάριο θεωρώ ότι τα εξηγεί απλά και ομαλά, χωρίς βέβαια να εμβαθύνει και πολύ. Εκει που δεν μου έκανε και τόσο καλή εντύπωση είναι στο θέμα των παραδειγμάτων μελετών. Αφήνει πολλές φορές ερωτήματα, σε σημείο να λές, "καλά αυτό πως το βρήκε τώρα?" Τα σχέδια είναι χωρίς διαστάσεις και πρέπει να αυτοσχεδιάσεις να καταλάβεις. Αν μάλιστα προσθέσεις ότι τα παραδείγματα είναι σχεδόν το μισό βιβλίο, περίμενα καλύτερη ανάλυση. Εν πάση περιπτώση, καλό για ξεκίνημα, κυρίως σε θεωρητικό επίπεδο, και για την τιμή του. Πάμε για άλλα τώρα...
coolbaby82 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 καλησπέρα, επειδή για δεύτερη φορά πιάστηκα κορόιδο από μηχανικό αυτοκινήτων ήθελα κάποιος να μου προτείνει βιβλιογραφία περί βενζινοκινητήρων να αποκτήσω μια εικόνα για τις αρχές λειτουργίας (ή και γενικότερα μηχανών εσωτερικής καύσης με κεφάλαια αφιερωμένα σε αυτοκίνητα). ευχαριστώ
gnusselt Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2012 βιβλιογραφία περί βενζινοκινητήρων για τις αρχές λειτουργίας (ή και γενικότερα μηχανών εσωτερικής καύσης με κεφάλαια αφιερωμένα σε αυτοκίνητα). http://www.ideea.gr/ideea01.htm
Vagelis Stamatiou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 (edited) καλησπερα που μπορω να βρω τον τυπο γεια να κανω χειροποιητη εκσατμιση? Παρακαλώ συμπληρώστε σωστά την ειδικότητα στο profil σας. Διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής. Ευχαριστώ, hkamp Edited Μάρτιος 28 , 2013 by hkamp
george21arv Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε ψάχνω μελέτη μηχανολογικού εξοπλισμού και περιβαντολλογικών επιπτώσεων βυρσοδεψίου. έχω το αντίστοιχο θέμα για πτυχιακή και ψάχνω για υλικό.
katmix Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2013 Γεια σας. Θα ήθελα να με βοηθήσετε να βρω το πρόγραμμα κατανομής βαρών σε άξονες. Υπάρχει σε κλειδωμένη σελίδα στο site εδω. Γενικότερα για αλλαγή κινητήρα αυτοκινήτου μου ζητάνε υπολογισμό των βαρών στους άξονες παρολο που ο κινητήρας είανι ελαφρύτερος. Καμιά βοήθεια?
Petrus Magus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 καλησπερα , θα ασχοληθω για πρωτη φορα με αντλιες θερμοτητας. ξερετε αν υπαρχει καποιο βιβλιο ή καποιες προτυπες μελετες; ευχαριστω εκ των προτερων
gvarth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2013 Υπάρχει σε κλειδωμένη σελίδα στο site εδω. Τα downloads , είναι προσβάσιμα από τα μέλη . Βρήκες εκεί κάποιο πρόγραμμα και δεν μπορούσες να το κατεβάσεις ; ξερετε αν υπαρχει καποιο βιβλιο ή καποιες προτυπες μελετες; Μπορείς να διαβάσεις αρκετά πράγματα εδώ . Αν κάνεις εγγραφή , θα μπορείς και να διατυπώσεις γραπτά τυχόν απορίες σου . Σε βιβλίο , δεν βρήκα κάτι. Ίσως να ψάξεις στην βιβλιοθήκη του ΤΕΕ σχετικά . Πιθανότατα εκεί θα βρείς και πρότυπες μελέτες εκτός και αν απαντήσει εδώ κάποιος συνάδελφος μηχανολόγος και "ανεβάσει" κάποια πρότυπη μελέτη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα