deathlok Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Επιβεβαιώνω και εγώ το πρώτο που το έχω είναι πεταμένα λεφτά.
miltos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Αν μιλάτε για το Μηχανολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων πάρτε και τη δική μου αρνητική ψήφο, να γίνουν τρεις. Τα άλλα δύο δεν τα ξέρω.
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Μιλτο εχεις να προτεινεις καποιο καλυτερο βιβλιο...??
miltos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2011 Δεν έχω να προτείνω κάτι ανεπιφύλακτα. Ίσως θα μπορούσε να δει κάποιος αυτό: Ύδρευση και θέρμανση πόσιμου νερού. Αποχετεύσεις και εγκαταστάσεις υγιεινής Όταν πήρα το Μηχανολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων δεν με ικανοποίησε. Εξαρτάται πάντα τι ψάχνεις. Είναι λίγο προσωπικό το θέμα. Ήθελα να το σημειώσω πριν, αλλά το θεώρησα περιττό.
nmalax Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 καλησπέρα, προσπαθώ να κατεβάσω το αρχείο πρότυπες μελέτες πισίνας αλλά μου βγάζει σφάλμα, μήπως μπορεί κάποιος/α να με βοηθήσει? ευχαριστώ Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Δείτε τους Κανόνες Συμμετοχής. miltos
Evgnom Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Υπάρχει κάποιο βιβλίο, έστω και σε pdf;
dalamaginho Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 Παιδιά,έψαξα κι εγώ το βιβλίο "Υποδείγματα Μελετών Η/Μ Εγκαταστάσεων" αλλά μου είπαν ότι δε κυκλοφορεί πλέον..υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου το στείλει και να βοηθήσει ένα νέο Μηχανικό?Ευχαριστώ,εκ των προτέρων!
roberic Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2011 "Μελέτες θέρμανσης-Απο την θεωρία στην επίλυση με Η/Υ"... καποιος για p.m. και σε μενα? ευχαριστω
Papalaios Ilias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Χρόνια πολλά με υγεία και αισιοδοξία! Καλή Χρονιά. Μήπως θα ήταν εύκολο να το προωθήσετε με κάποιο τρόπο και σε μένα, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Αν μιλάτε για το Μηχανολογικές εγκαταστάσεις κτιρίων πάρτε και τη δική μου αρνητική ψήφο, να γίνουν τρεις. Τα άλλα δύο δεν τα ξέρω. Και μία από εμένα 4. Μας το έδιναν στη σχολή το βιβλίο αυτό. Ούτε για τη σχολή ήταν καλό ούτε για μετά στη δουλειά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα