mixanikos21 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 επειδη εχω διαβασει πολλους να προτεινουν αυτο το πανεπιστημιο για σπουδες θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις. εγω βασικα σπουδαζω ιταλικα και κανω το τριετες, σε περιπτωση που θελω να κανω τα αλλα 2 χρονια μαστερ στο tudelft θα αναγνωριστει μετα στην ελλαδα το πτυχιο 3+2 ή θα εχω προβληματα? επισης το να σε δεχτουν σε αυτο το πανεπιστημιο ειναι δυσκολο? και τελος η ζωη εκει ειναι ακριβη?
MScEng Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2012 Για στασου ρε φιλος, θα πας για μεταπτυχιακο στο TU Delft και θα γυρισεις Ελλαδα να μπλεξεις με ΔΟΑΤΑΠ??? Κανε το μεταπτυχιακο σου εκει και μεινε εκει μπας και δεις καμια προκοπη!
andreas87 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος το PDeng που προσφέρει το Delft στο τμήμα των Πολιτικών Μηχανικών? Με μια πρώτη ματιά μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον αλλά θα ήθελα πληροφορίες από κάποιον που γνωρίζει περισσότερα. π.χ. απαιτήσεις, πώς είναι τα μαθήματα, έχει ακαδημαική αξία ή είναι κάτι σαν πρακτική?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα