antnatal Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Πως το λέγαμε παλιά....; Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω; Που είναι η "συγνώμη" για το χθεσινό δημοσίευμα; Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος... Επίσης, το χθεσινό άρθρο.... εξαφανίσθηκε. Όχι από την πρώτη σελίδα του site, που θα ήταν και λογικό, αλλά γενικά... Πατήστε στο link που δίνει ο ilias στην πρώτη σελίδα... εγώ το βλέπω.
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 ολοι το βλεπουμε! ελπιζω να μην ειναι κολλητος και μαζευεις "κλικς" ...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Αλλο βλεπετε.. Αυτο ειναι το λινκ το οποιο κατεβηκε...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Όπως λέει και ο terry μιλάμε για το link ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ilias ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ. Και αφού μάζεψα κλικς για τον κολλητό μου τον Σαμοϊλη, πάω να εισπράξω τώρα...
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Και αφού μάζεψα κλικς για τον κολλητό μου τον Σαμοϊλη, πάω να εισπράξω τώρα... Μην εισπραξεις ακομα.. Εχει και αλλα κλικ... Εναλλακτικα μπορει σε βοηθησει να τακτοποιησεις τα οικονομικα σου, "για λογαριασμο σου"...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Καλά τα λες. Να με βγάλει και στην TV.
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 οτι φωναζεις και ειρωνευεσαι κιολας... το λινκ, στη πρωτη σελιδα, του κων/νου ανοιγει και μαζευει πελατεια! απο 'κει και περα η βροχη κανει τα νευρα να παιζουν λιγο... καλησπερα!
terry Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 (edited) σοσι Για αλλο λινκ μιλαμε, αλλα ακομα δεν το καταλαβες.. Το εχω ξαναποσταρει στο ποστ #33 Edited Απρίλιος 18 , 2012 by terry
Guest sosi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 το καταλαβα και διευκρινησα για ποιο μιλουσα εγω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα