iliekater Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Το ξέρω πως αυτό που θα ρωτήσω θα φανεί περίεργο έως και αστείο , αλλά αξίζει να ρωτήσω , μήπως τελικώς βρεθεί κάτι . Συγκεκριμένα , λοιπόν , μήπως έχει κανείς σχέδια από παλιά ΦΕΚ ; Ψάχνω δηλαδή για σύμβολα όπως το στέμα , τον Οδυσσέα με τον Ηρακλή , το φοίνικα , ίσως ακόμα και το φαντάρο (αν και νομίζω πως ο φαντάρος δεν πρέπει να φιγουράριζε ποτέ σε ΦΕΚ) ! Τα βρίσκω σε ΦΕΚ της εποχής , αλλά θα ήταν καλλύτερα αν τα έβρισκα καθαρά , χωρίς μουτζούρες και τσαλακώματα . Σπεύδω , πρωτού γίνει παρεξήγηση , να πω πως δεν τα χρειάζομαι για πολιτικούς σκοπούς ούτε για προπαγάνδα κτλ !
zefuros Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 www.et.gr ΠΑς αναζητησεις και βρισκεις οποιο φΕΚ θέλεις!
georg coco Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Πάντως το "πουλί" βρίσκεται και στον ΓΟΚ/73 ΦΕΚ 124 Α΄ 9/6/73
iliekater Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Ναι , πράγματι , από εκεί τα είδα και εγώ ! Απλά - λέω - μήπως υπάρχουν πουθενά καλλύτερα σχεδιασμένα , ώστε να φαίνονται καλλύτερα όταν θα τυπώνονται στο χαρτί .
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 (edited) Παρε το πουλί έγχρωμο http://el.wikipedia....21april1967.png Edited Απρίλιος 17 , 2012 by Manolis gon
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα