pspanop Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2012 (edited) Σήμερα το πρωΙ στις 11:30 στην Περιοχή ΑΥΡΑ στην Ραφήνα, επι της οδού Αγ.Παρασκευής Κλάπηκε Κόκκινη Βαλίτσα Τοπογραφικού Εξοπλισμού με τα διακριτικά GPS SYSTEM 500. (Όπως η φωτό). Ειναι παντελώς άχρηστος (μη λειτουργικος) γιατι δουλέυει σε ζευγάρι με άλλο παρόμοιο. Οποιαδήποτε πληροφοριά μπορεί να ειναι χρήσιμη! Δίδεται αμοιβη! ********** Αγαπητοί Συνάδελφοι, θα εκτιμούσα οποιαδήποτε πληροφοριά που θα μπορούσατε να εκμαιέυσετε απο την προσπάθεια κάποιου να σας πουλήσει τον εξοπλισμό. Edited Απρίλιος 17 , 2012 by AlexisPap Link to comment Share on other sites More sharing options...
aithilenio Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 (edited) Φίλε pspanop Μην περιμένεις και πολλά... Και μένα χτες στον Χολαργό που ανοίξανε το φορτηγάκι και για τρίτη φορά φέτος μου κλέψανε σημαντικά και ακριβά εργαλεία..... Απογοητευμένος πλέον δεν το δήλωσα καν στην Αστυνομία. Είναι μάστιγα η κλοπή εργαλείων ιδίως όταν είναι σε βαλιτσακι και μοιάζουν για σημαντικά... Στον δικό μας χώρο δεν υπάρχει επαγγελματίας με επαγγελματικό αυτοκίνητο που δεν τον έχουν κλέψει πάνω απο δύο φορές... Και όταν λέω κανένας το εννοώ.... Και για να πω την πίκρα μου και την τσαντίλα μου θεωρώ ότι η αστυνομία είναι σημαντικό δήγμα του Ελληνικού κράτους και των κομμάτων που μας κυβερνούν... Edited Απρίλιος 18 , 2012 by aithilenio Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Μακάρι να βρεθεί ο εξοπλισμός συνάδελφε.... Που έχουμε φτάσει βρε γαμώτο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Εύχομαι και εγώ στο συνάδελφο να βρεί τον εξοπλισμό του Ευτυχώς ακόμα εδώ που ζω δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα Εδώ ακόμα αφήνουμε ανοικτό το αυτοκίνητο , το σπίτι μας χωρίς το φόβο τέτοιων φαινομένων Ενας από τους πολλούς λόγους που έφυγα από Αθήνα , αφού εκεί είχα πέσει και εγώ θύμα κλοπής πριν πολλά χρόνια Φαντάζομαι τι θα γίνεται τώρα που η Αθήνα έχει ολοκληρωθεί σαν ζούγκλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Εύχομαι και εγώ στο συνάδελφο να βρεί τον εξοπλισμό του Ευτυχώς ακόμα εδώ που ζω δεν έχουμε τέτοια φαινόμενα Εδώ ακόμα αφήνουμε ανοικτό το αυτοκίνητο , το σπίτι μας χωρίς το φόβο τέτοιων φαινομένων Ενας από τους πολλούς λόγους που έφυγα από Αθήνα , αφού εκεί είχα πέσει και εγώ θύμα κλοπής πριν πολλά χρόνια Φαντάζομαι τι θα γίνεται τώρα που η Αθήνα έχει ολοκληρωθεί σαν ζούγκλα Να σκεφτείς την μηχανή μου "το μοναδικό μου μεταφορικό μέσο" την κλείδωνα απλά απ το τιμόνι. Ύστερα έβαλα συναγερμό... Ύστερα πήρα Λουκέτο για το δισκόφρενο... Ύστερα πήρα κουλούρα ενισχυμένη και την δένω από σταθερό σημείο... Και τέλος και κουκούλα..... Αθήνα rules...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα