t0my Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 , 2012 Γειά χαρά, Χρειάζομαι την βοήθειά σας για τον τρόπο υπολογισμόυ της στερέωσης των βάσεων σε μία ταράτσα. Ουσιαστικά χρειάζομαι βοήθεια στον τρόπο επιλογής των υλικών στερέωσης (ντίζες, στριφώνια κλπ...) Ευχαριστώ προκαταβολικά!
kusta80 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2012 Δηλαδη τι ακριβως χρειαζεσαι?Εχεις απευθυνθει σε κατασκευαστη βασεων?
t0my Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Χρειάζομαι να βρω τις δυνάμεις που ασκούνται στις φλάντζες των ποδαρικών για να επιλέξω το μέγεθως των στριφωνιών ή των ντιζών. Με κάποιους κατασκευαστές που έχω μιλήσει μου είπαν ότι απλά προτείνουν το Μ12 που είναι και το μεγαλύτερο νούμερο και είναι ήσυχοι. Ε, αυτό δεν μου φτάνει.
lefteriz Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Γιατί δεν απευθύνεσαι σε ένα στατικό δίνοντάς του όλες τις πληροφορίες για την εγκατάσταση;
t0my Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Την λύση του στατικού την έχω σκεφτεί και προφανώς είναι η πιο σωστή. Όμως εγώ χρειάζομαι ένα εργαλείο, κάτι σαν ένα φύλλο excel με το οποίο να βάζω τις βασικές διαστάσεις του τραπεζιού, το πλήθος των πλαισίων και την φόρτιση (βλ. ταχύτητα ανέμου και βάρος πλαισίων) και να παίρνω άμεσα τα φορτία στα πόδια και απο εκεί να κάνω επιλογή των στριφωνιών. Η λύση της συνεργασίας με κάποιον στατικό απαιτεί κάθε φορά μοντέλα από την αρχή και λεπτομέρεια στους υπολογισμούς που δεν μου είναι απαραίτητα.
landrew Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Μην το αντιμετωπιζεις επιδερμικα. Τι θα πει δεν μου ειναι απαραιτητα.... Καθε περιπτωση ειναι .......μια αλλη περιπτωση. Ποτε οσα χρονια εργαζομουν σε κατασκευαστικη εταιρια δεν μου ετυχε κατι που να εχει επαναληφθει. Καθε προβλημα εχει τις συνιστωσες του.
t0my Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να υπολογίσω - μετατρέψω τα 27m/s σε kN/m^2 για να βρω την δύναμη στα πλαίσια; Ευχαριστώ!
Bill22 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Για μια μελέτη μου είχα χρησιμοποιήσει τον τύπο της παρακάτω σελίδας http://www.knmi.nl/samenw/hydra/faq/press.html
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα