yannisk72 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 (edited) Το ότι, το λέει η Πολεοδομία προφανώς και δεν είναι σωστό αν δεν είναι .... αιτιολογημένο. ΗΜ δεν έκανα... δεν απαιτούνταν.... Anyway, ακόμα και στο ΠΕΧΩ που ρώτησα για μια άδεια με τον 4014, τα ίδια μου είπαν. Όλες τις μελέτες..... τι να πω Edited Αύγουστος 23 , 2012 by terry
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Αιτιολογημένες απαντήσεις πρέπει να ζητάμε.Οχι απλώς εκτιμήσεις υπαλλήλων που δεν έχουν στήριξη ας πούμε "κανονιστική"
akius Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 εγω ζητησα και περιμενω αποφαση απο ΔΟΚΚ για αυθαιρετο και συμφωνα με την τελευταια αποφαση του ΣΤΕ που λεει οτι αν το ακτεδαφισεις δεν πληρωνεις προστιμα αν μπορω να βγει ΑΔΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ αφου πληρωσα το παραβολο ενταξης στον 4014 και στην ουσια η αδεια καταδαφισης ειναι και αδεια ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ....μετα παρανομια δνε θα υπαρχει
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 (edited) Akious, μπορείες να αναρτήσεις την απόφαση του ΣτΕ. Από όσο γνωρίζω η μη οφειλή προστίμων, αν κατεδαφιστεί το αυθαίρετο, έχει να κάνει μόνο με τα αυθαίρετα σε δασικές περιοχές. Ευχαριστώ Edited Αύγουστος 30 , 2012 by Manolis gon
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 μόνο για αυτά είναι (εντός δασικών περιοχών)
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Είπα κι εγώ........ κάπου είχα και τον σχετικό νόμο. Μήπως τον έχει ¨εύκαιρο¨?
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2012 στην δικια μου περιπτωση δνε υπαρχουν προστιμα που να τρεχουν για να γλυτωσω.......απλα κοιταζω μηπως γλυτωσω το προστιμο φιατηρησης για 30 χρονια του πελατη που στην ουσια το πληρωνουμε για να το ακτεδαφισει μετα νομιμα..... ελληνικο κρατος για να κατεδαφισεις αυθαιρετο πρεπει να πληρωσεις !!!!
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 akius, ελπίζω να έχεις ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου πως, η μη οφειλή προστίμου έχει να κάνει με τα αυθαίρετα εντός δασικών περιοχών. Μήπως στην δικιά σου περίπτωση έχει βεβαιωθεί πρόστιμο ανέγερσης - διατήρησης, έχει πληρωθεί, και τώρα οφείλεις μόνο το τρέχον έτος? Τότε πράγματι αν κατεδαφίσεις δεν οφείλεις πλέον πρόστιμο διατήρησης. Όσο για τα υπόλοιπα ... τα έχεις πληρώσει.
Brasco Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Η βεβαίωση από το σύστημα πως μπορεί να εκτυπωθεί πριν την έκδοση της άδειας νομιμοποίησης? Θεωρείται από την υπηρεσία ως προαπαιτούμενη η βεβαίωση προκειμένου να εκδώσουν την άδεια. Εγώ τα μόνα που κατάφερα να εκτυπώσω είναι η δήλωση ένταξης και η βεβαίωση για σύνδεση με τα δίκτυα...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Brasco, αν εννοείς την βεβαίωση μεταβίβασης, αυτή θα βγει μετά την άδεια νομιμοποίησης.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα