maxplank81 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Γεια σας μια ερωτηση να σας κανω παιδια. για μια μεζονετα 180τμ , με εγκαταστημενα σωματα 28000kcal , τωρα θελω να εγκαταστησω εναν λεβητα πετρελαιου μαζι με το μποιλερ , μπορει να μου πει κανεις πως να υπολογισω τις kcal του λεβητα ετσι ωστε να ειμαι καλυμμενος. ευχαριστω!
IEROFANTIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Ακόμη και αν σου πούμε το μέγεθος του λέβητα δεν θα είσαι καθόλου καλυμμένος, γύρω από τον λέβητα υπάρχουν ένα κάρο εξαρτήματα και συσκευές για να μπορέσει να δουλέψει αποδοτικά, (καυστήρας, κυκλοφορητής, δοχ. διαστολής, αντιστάθμιση, αυτοματισμοί κλπ), για τον λόγο αυτό προτείνω να πας σε ένα μηχανολόγο που θα υπολογίσει όλα αυτά, και τότε μόνο θα είσαι καλυμμένος... Μην ξεχάσεις βέβαια και την αμοιβή του ανθρώπου...
maxplank81 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 μηπως μπορουσες να μου πεις στο περιπου ποσα kw λεβητα θα χρειαστει να εγκαταστησω?
maxplank81 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 και ολα τα υπολοιπα πιστευω πως θα τα βρω
maxplank81 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 καλως ευχαριστω !
maxplank81 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2012 Γεια σας παιδια θελω μια βοηθεια απο εσας ψαχνω να παρω ενα λεβητα πελλετ για το σπιτι 180τμ αλλα ειναι τοσοι πολλοι που εχασα την μπαλα θα μπορουσε καποιος να μου συμβουλεψει κανα επωνυμο καλο και αξιοπιστο λεβητα πελλετ? Βοηθηστε με παρακαλω!!!!
aiche Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2012 Δες αυτό της Αυστριακής BioTech (http://www.acp-bioenergy.gr/frontend/articles.php?cid=129) Αλλά να πας σε Μηχανολόγο με εμπειρία σε εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης για την τεχνική μελέτη.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα