soulis13pao Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2014 Μαλιστα, οποτε δεν ισχυει το ''παντα'' λοιπον...εχετε δικιο..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Συνάδεφλοι μπορείτε να μου πείτε τον νόμο περί νατούρα? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 ν 3937/2011 ΦΕΚ Α 60/.2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Συναδελφοι γηπεδο 7 στρ. με προσωπο σε επαρχιακη οδο.. κατα πρωτη προσεγγιση αρτιο κατα κανονα.. ΟΜΩΣ περναει το οριο ΝΑΤΟΥΡΑ και το κοβει στα 2/3...το τμημα εντος ΝΑΤΟΥΡΑ (2,5 στρ.) θεωρειται αρτιο ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΚΛΙΣΗ??? και το εκτος νατουρα ΑΡΤΙΟ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ??? συμφωνειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlie Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 (edited) Καταρχάς να επιβεβαιώσουμε ότι έχεις πρόσωπο >25μ. Το ότι περνάει το όριο της Νατούρα από το τεμάχιο δεν σημαίνει ότι το κόβει σε δύο τεμάχια, επομένως μιλάμε για ένα αγροτεμάχιο κατά τη γνώμη μου. Μήπως το εν λόγω τεμάχιο υφίσταται προς του Ν. 3937/2011? Μήπως όμως δημιουργήθηκε προ του 2003 και υπάρχει απαίτηση σε πρόσωπο 45? Γενικά καλό θα είναι να μας πεις διάφορες λεπτομέρειες όπως χρόνο δημιουργίας και αν βρίσκεται σε διανομή, σε αναδασμό, σε αχαρτογράφητη περιοχή, αν έχει κτίσματα, πρόσωπο, βάθος κτλ κτλ. Ότι σου λέω είναι καθαρά δικές μου σκέψεις και δεν το έχω αντιμετωπίσει για να είμαι σίγουρος. Καλό είναι να πουν και άλλοι συνάδελφοι την άποψή τους ή πως το έχουν αντιμετωπίσει ήδη. Edited Νοέμβριος 28 , 2016 by Charlie Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 εχω προσωπο 65 μ. αδομητο και ειναι προ 2003. δεν ειπα οτι το κοβει σε δυο τεμαχια... Οποτε απ οτι καταλαβαινω στη δηλωση πρεπει να αναφερει το ολο ως αρτιο κατα κανονα σωστα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 (edited) ν 3937/11 φεκ Α 60/11 αρθρο 9 2. α) Στις περιοχές που βρίσκονται εκτός εγκεκριμένων σχεδίων πόλεως ήεκτός ορίων οικισμών νομίμως προϋφιστάμενων του 1923 ή εκτός ορίων οικισμώνμε πληθυσμό μέχρι 2.000 κατοίκους και εμπίπτουν σε ΕΖΔ ή Ζ.Ε.Π., το ελάχιστοόριο αρτιότητας και κατάτμησης των γηπέδων ορίζεται σε 10.000 τ.μ.,εφαρμοζόμενης κατά τα λοιπά, όπως ισχύει της παρ. 1 του άρθρου 1 του π.δ.της 24-31.5.1985 (ΦΕΚ 270 Δ`). Κατ` εξαίρεση, θεωρούνται άρτια καιοικοδομήσιμα κατά παρέκκλιση, γήπεδα έκτασης τουλάχιστον 4.000 τ.μ., ταοποία, κατά τη δημοσίευση του παρόντος, θεωρούνται άρτια και οικοδομήσιμα,σύμφωνα με τις οικείες πολεοδομικές διατάξεις. β) Το πιο πάνω καθοριζόμενο ελάχιστο εμβαδόν γηπέδων δεν ισχύει για τηνανόρυξη φρεάτων, την κατασκευή αντλητικών εγκαταστάσεων, μικρών γεωργικώναποθηκών και υδατοδεξαμενών και την εγκατάσταση συνοδών έργων σταθμώνηλεκτροπαραγωγής από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας σύμφωνα με τις κείμενεςδιατάξεις. υγ το οτι ενα τμημα του γηπεδου εμπιπτει στην ΝΑΤΟΥΡΑ, δεν αποτελει κατατμηση. Υπαρχει και εκεινη η ζωνη των 200 μ. που ειναι υπο "επανεξεταση" τα ακριβη ορια εάν απαιτηθει για καποιους λογους. Edited Νοέμβριος 28 , 2016 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 δε το διατυπωσα σωστα μαλλον...οχι δεν ειπα οτι κατατμειται ειπα οτι περναει το νατουρα αναμεσα απο αυτο το γηπεδο.. οποτε το ολο δηλωνεται ως αρτιο κατα κανονα η κατα παρεκλιση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 αφου η κατατμηση και η οικοδομησιμοτητα ειναι 10 στρ. αλλα, αφου εσυ πριν το 2011 ειχες πανω απο 4 στρ. εισαι κατα παρεκκλιση, οπως το λεει στο ανω αρθρο 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulis13pao Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2016 ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα