γ.ταφ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2013 Συνάδελφοι καλησπέρα. Έχει κανείς ζήσει-σπουδάσει-δουλέψει στην Καρλσρούη της Γερμανίας παλαιότερα ή σήμερα; Θα ήθελα κάποια πληροφόρηση για θέσεις εργασίας Πολιτικών Μηχανικών εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dennis L Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Γεια σας!! Μπορεί κάποια/κάποιος να μου πει αν αναγνωρίζεται το πτυχίο ΤΕΙ στην Αμερική (USA) και τι προυποθέσεις θέλει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (edited) Όσοι σκοπεύουν να φύγουν να το κάνουν όσο είναι καιρός. Ακούγεται τρελό, αλλά ενδέχεται να μπουν περιορισμοί στη διακίνηση προσώπων! Ήδη έχει περάσει τροπολογία για μπλόκο στην έξοδο Α.Ε. (βλέπε την περίπτωση της ΒΙΟΧΑΛΚΟ). Δεν αποκλείεται σιγά-σιγά να δούμε να εφαρμόζονται αυτοί οι περιορισμοί και στη διακίνηση μικρότερων επιχειρήσεων και σιγά-σιγά προσώπων. Στην Αργεντινή το καθεστώς Κίρχνερ πρόσφατα νομοθέτησε ότι όποιος θέλει να φύγει δεν μπορεί να βγάλει έξω την περιουσία του. Φυσικά αν γίνει αυτό η ιδέα της ΕΕ θα έχει γίνει χρησιμοποιημένο χαρτί υγείας. Edited Σεπτέμβριος 26 , 2013 by Julius Caesar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Δηλαδή τι θα γίνει θα σε μπλοκάρουν το αεροδρόμιο?? Θα πεις ότι πας διακοπές που το πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ίκαρε, θα μπορείς να βγάλεις έξω μόνο ένα ποσό π.χ. 50 € ανά ημέρα παρουσίας στην άλλη χώρα, αν πας για τουρισμό. Τα λεφτά που έχεις στην Τράπεζα δε θα μπορούν να μεταφερθούν έξω. Αν σε πιάσουν με μετρητά στο αεροδρόμιο αυτό θα είναι αδίκημα. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι αν θέλεις να μεταναστεύσεις θα το κάνεις με πολύ μεγάλο κόστος για εσένα, αφού στην χώρα υποδοχής θα είσαι πάμφτωχος. Δεν τα βγάζω αυτά από τη φαντασία μου, συμβαίνει στην Αργεντινή. http://ferfal.blogspot.gr/2012/07/argentina-now-you-cant-leave.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Πολύ τραβηγμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmoarch Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Αν είχατε να επιλέξετε μεταξύ εργασίας στην Ελλάδα με 900-1.000€ το μήνα και εργασία στο εξωτερικό με 2.200-2.500€ το μήνα τί θα διαλέγατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2013 Εξαρτάται τη χώρα, το κόστος διαβίωσης εκεί και τι επιθυμείς..... 2500 που? Στο Λονδίνο πχ? Ερχεσαι στα ίδια με Ελλάδα λόγω ακριβού κόστους διαβίωσης....Στην Αφρική? Θα μας φάνε οι κροκόδειλοι... Προσωπικά με 1000 έμενα Ελλάδα για δικούς μου λόγους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimxpat Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Εξαρτάται τη χώρα, το κόστος διαβίωσης εκεί και τι επιθυμείς..... 2500 που? Στο Λονδίνο πχ? Ερχεσαι στα ίδια με Ελλάδα λόγω ακριβού κόστους διαβίωσης....Στην Αφρική? Θα μας φάνε οι κροκόδειλοι... Προσωπικά με 1000 έμενα Ελλάδα για δικούς μου λόγους... Για εξωτερικό εξαρτάται αν θεωρείς το εαυτό σου μετανάστη η εκπατρισμένο μηχανικό.Στην πρώτη περίπτωση το κύριο κριτηριο είναι η ποιοτητα ζωης στην δευτερη μια σχετικη ασφάλεια και τα χρήματα διαλέγεις και παίρνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George T. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2013 Συνάδελφοι καλησπέρα. Έχει κανείς ζήσει-σπουδάσει-δουλέψει στην Καρλσρούη της Γερμανίας παλαιότερα ή σήμερα; Θα ήθελα κάποια πληροφόρηση για θέσεις εργασίας Πολιτικών Μηχανικών εκεί. Φίλε μου είμαι εδώ και περίπου ένα χρόνο. Πες μου τι θέλεις να το ψάξω γιατί είμαι μηχανολόγος και η αληθεια είναι ότι δεν ξέρω τι παίζει με πολιτικους μηχανικούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα