Topap Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2015 Construction Law Εγώ πάντως σε αυτό βλέπω πολύ ψωμί, για όποιον θέλει να ασχοληθεί και πάρει κάποιες πιστοποιήσεις (MRICS/FRICS, MCIArb/FCIArb, κλπ). Μέχρι τώρα εδώ κυριαρχούσαν οι Άγγλοι, τώρα βλέπω πολλούς απο Σρι Λάνκα. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε τακτοποίηση αυθαιρέτων... Μιλάω για Quantity Surveyors, για Contract Management και για Claims. Η γνώση πολύ καλής αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη. 3
McRaster Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 +1 , σταθεροί οι Άγγλοι στις αξίες τους - Αυτά ανέκαθεν είχαν ψωμί
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Εγώ πάντως σε αυτό βλέπω πολύ ψωμί, για όποιον θέλει να ασχοληθεί και πάρει κάποιες πιστοποιήσεις (MRICS/FRICS, MCIArb/FCIArb, κλπ). Μέχρι τώρα εδώ κυριαρχούσαν οι Άγγλοι, τώρα βλέπω πολλούς απο Σρι Λάνκα. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε τακτοποίηση αυθαιρέτων... Μιλάω για Quantity Surveyors, για Contract Management και για Claims. Η γνώση πολύ καλής αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη. Σωστός αλλα η αγορά είναι βεβαια μικρή.
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 για την πιστοποίηση PMP ποια είναι η γνώμη σας? μπορεί να βοηθήσει για πρόσληψη στο εξωτερικό? δεν μιλάω φυσικά για θέσεις project manager αλλά για βοηθός σε project management team ή ιδανικά σε PMO
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Τα πάντα μπορούν να βοηθήσουν και τίποτα. Η ζωή όμως είναι πιο απλή απο όσο θεωρείτε. Υπάρχουν κάποιες πιστοποιήσεις που σου μαθαίνουν να βγάλεις την άλλη ημέρα κέρδος για τον εργοδότη. Υπάρχουν λογισμικά που αν τα ξέρεις δεν περνάς απαρατήρητος. Παράδειγμα, Experiences in energy, thermal or CFD computer simulation software - at least three of followings: eQuest, EnergyPlus, DeST, DOE-2, TRYNSYS, TRACE, VisualDOE, IES-VE, EnergyPro, EE4, HAP, TAS, Rhino, Fluent, Star-CD, ECOTECT or any other modelling software to simulate; 1
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 http://www.engineeringuk.com/Research/Synopsis/
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Structural Appraisal υφισταμένων Ας δούμε τι εννοείται έξω σαν Structural Appraisal και τι στην Ελλάδα ώστε να γλυτώσουμε κάποια λάθη. https://law.resource.org/pub/et/ibr/et.iso.13822.2010.pdf Το παραπάνω είναι το μπιρι μπιρι το οποίο θα πρέπει κάποιος που κάνει τέτοιο claim στο βιογραφικό τουλάχιστον να το ξέρει. Υπάρχει και το operational appraisal - Existing condition report που έχει ψωμί με τις ασφαλιστικές εταιρίες. Παράδειγμα http://www.westbarnstablefire.com/Final_Existing_Conditions_Report.pdf Μην νομίζετε οτι είναι εύκολο διότι αναλαμβάνετε την ευθύνη έναντι του πελάτη σας με ρήτρες. Προσέξτε το νούμερο που καταλήγει στην σελίδα 21. Προσέξτε οτι ο πελάτης είναι στην ουσία ο Δήμος. Τώρα συγκρίνετε το παραπάνω με μια αυτοψία που υπογράφει μηχανικός πχ για να βγάλει άδεια λειτουργίας ένα γήπεδο στην Ελλάδα που στεγάζει 15000 κόσμο. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι βασικά θα πρέπει να καταλάβουμε οτι αυτό που ζούμε στην Ελλάδα διαφέρει σημαντικά απο αυτό που ζούνε έξω. Δεν κρίνω τίποτα παραπάνω διότι δεν υπάρχει λόγος. Με τον δικό μου στραβό και ανάποδο τρόπο σας δείχνω τις διαφορές. 1
panos1988 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Καλησπέρα σε όλους.Εγώ και η κοπέλα μου όντας πρόσφατα διπλωματούχοι Χημικοί Μηχανικοί του ΕΜΠ σκοπεύουμε μετά τις γιορτές να φύγουμε στο Λονδίνο να ψάξουμε για δουλειά.Γνωρίζει κάποιος για την κατάσταση του κλάδου στην Αγγλία; Πόσο εύκολο ή δύσκολο θα είναι η εύρεση εργασίας με μόνο το ελληνικό πτυχίο και με προϋπηρεσία μόνο την πρακτική; Έχει κάνεις κάποια πρόταση για κάποιο χρήσιμο σεμινάριο που θα βοηθούσε στο βιογραφικό;
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Subjects with high employment potential in Construction market Land Reclamation HVAC and Zero Energy Building Environmental Risk Analysis and Control Structural Appraisal, Repair and Strengthening using Progressive Collapse Corrosion Engineering and Mitigation Structural Materials Engineering Acoustics and Lighting Contractual management Network Operation management Public Infrastructure Management Industrial Noise Mitigation Analysis Clean Rooms and Air Quality Airport Pavement Inspection and Management Structural lifetime, reliability and risk analysis Procurement Optimization with BIM Maintenance engineering 1
engineeer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Πάντως εδώ Γερμανία που βρίσκομαι κάνουν κρα για μηχανολογους, ηλεκτρολογους και ITδες. Προϋπόθεση λίγα γερμανικά και κάποια μικρή εμπειρία. Επίσης υπάρχουν άπειρα πρόγραμμα trainee όπου μπορούν οι μη έχοντες εμπειρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Πολύ σημαντικό είναι να υπάρχει προσανατολισμος στο τι θέλουμε, δεν περνάνε εδώ τα όλα τα σφαζω, όλα τα μαχαιρωνω. Στάλθηκε από το DG800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα