AAlex Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Panos 1988, Στειλε μου personal mail για να το συζητήσουμε περαιτέρω.
Daron Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 (edited) Πάντως εδώ Γερμανία που βρίσκομαι κάνουν κρα για μηχανολογους, ηλεκτρολογους και ITδες. Προϋπόθεση λίγα γερμανικά και κάποια μικρή εμπειρία. Επίσης υπάρχουν άπειρα πρόγραμμα trainee όπου μπορούν οι μη έχοντες εμπειρία να κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Ζω τρία χρόνια Γερμανία και διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Που τα είδες αυτά που λες? Στα sites που είναι πήχτρα με αγγελίες από agencies για μούφα θέσεις που δεν υπάρχουν καν ? 'λίγα' Γερμανικά? Θες τουλάχιστον C1 εκτός αν βρεις θέση σε International εταιρεία που η δουλειά γίνεται στα Αγγλικά. Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις καλή προυπηρεσία και τύχη. Αρα τι κάποια μικρή εμπειρία? Και πως θα παρεις θέση trainee χωρίς καλά Γερμανικά, πως θα ανταπεξέλθεις στην εκπαίδευση? Edited Σεπτέμβριος 21 , 2015 by Daron
engineeer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Ζω τρία χρόνια Γερμανία και διαφωνώ κάθετα μαζί σου. Που τα είδες αυτά που λες? Στα sites που είναι πήχτρα με αγγελίες από agencies για μούφα θέσεις που δεν υπάρχουν καν ?Μάλλον έχουμε τελείως διαφορετικές εμπειρίες.Ασχολούμαι με βιομηχανικες επιθεωρησεις και είμαι στο Μόναχο εσύ; Στάλθηκε από το DG800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Daron Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Μάλλον έχουμε τελείως διαφορετικές εμπειρίες. Ασχολούμαι με βιομηχανικες επιθεωρησεις και είμαι στο Μόναχο εσύ; Στάλθηκε από το DG800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Hessen, mechanical design. Δεν ξέρω από βιομηχανικές επιθεωρήσεις,δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω, αλλά σε παρακαλώ να μην γενικεύεις, παρουσίασες μια πολύ λανθασμένη εικόνα της αγοράς εργασίας για μηχανικούς στη Γερμανία
engineeer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Hessen, mechanical design. Δεν ξέρω από βιομηχανικές επιθεωρήσεις,δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω, αλλά σε παρακαλώ να μην γενικεύεις, παρουσίασες μια πολύ λανθασμένη εικόνα της αγοράς εργασίας για μηχανικούς στη Γερμανία Σε γραφείο σχεδιασμού δουλεύεις και με τι αντικείμενο; Στάλθηκε από το DG800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Daron Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2015 Σε γραφείο σχεδιασμού δουλεύεις και με τι αντικείμενο; Στάλθηκε από το DG800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι, σε βιομηχανια ειμαι
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Θα συμφωνήσω με το Daron, χωρίς πολύ καλά γερμανικά και ανάλογη εμπειρία ουτε καν τηλ συνέντευξη...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Manufacturing δεν αποτυπώνεται πάντως στις στατιστικές
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Αυτό που μάλλον εννοείς είναι επαγγέλματα Επιστήμης και τεχνολογίας
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 (edited) θέσεις εργασίας που γνωρίζω οτι θα σας βοηθήσουν να μάθετε πολλά. http://careers.harrisongrierson.com/jobdetails?ajid=kTek7 http://careers.harrisongrierson.com/jobdetails?ajid=iAWj7 Edited Σεπτέμβριος 22 , 2015 by Ροδοπουλος
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα