APSP Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Συνάδελφοι γνωρίζετε πώς πρέπει κανείς να υποβάλλει άιτηση στην αρμόδια πολεοδομία ώστε η υπόθεση αυθαιρέτου που έχει ήδη εξοφλήσει το πρόστιμο για αυθαίρετη πρόχειρη κατασκευή να εξεταστεί από την αρμόδια επιτροπή? Στην περίπτωσή μου το πρόστιμο έχει εξοφληθεί από τα τέλη Ιανουαρίου, μέχρι πότε πρέπει να υποβάλλω φάκελλο ? Μήπως δεν έπρεπε να εξοφλήσει το πρόστιμο ? Τι πρέπει να περιέχει εκτός από μία αίτηση και φωτογραφίες, τεχνική περιγραφή ίσως? ευχαριστώ
kan62 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Τι πρέπει να περιέχει εκτός από μία αίτηση και φωτογραφίες, τεχνική περιγραφή ίσως? ευχαριστώ =1808&language=el-GR"]http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=778&sni[1155]=1808&language=el-GR
IOANNA Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Καλημέρα! Μήπως πέρασε κάποιος συνάδελφος από επιτροπή? Εγώ έχω πρόχειρη κατασκευή σε κατοικία με πληρωμένο πρόστιμο από το Φεβρουάριο και σε προσωρινή υπαγωγή. Υπάρχει κάποια καταλυτική ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών για την επιτροπή? Ευχαριστώ!
Manolis gon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2012 Μάλλον θα πρέπει να συνεννοηθείς με κάποιον από την επιτροπή αυτή στην ΥΔΟΜ για να μάθεις χρόνους εξέτασης και ότι άλλη λεπτομέρεια.
npanagio Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 (edited) Εχω να τακτοποιήσω ένα κτίριο με τον 4014, στον ακάλυπτό του χώρο, ο ιδιοκτήτης έχει κατασκευάσει μιά μικρή ξύλινη αποθήκη για τα εργαλεία του κήπου. Τι γίνεται με την δήλωση στο σύστημα και την σχετική επιτροπή που θα περάσει. Εχει κάνει κανείς κάτι παρόμοιο? Ποιά είναι η διαδικασία? Απο τις οδηγίες του ΥΠΕΚΑ δεν μπόρεσα να καταλάβω την διαδικασία. Παραθέτω και μιά φωτογραφία. Edited Μάιος 1 , 2013 by npanagio
npanagio Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2013 (edited) ! Edited Μάιος 1 , 2013 by npanagio
sagiasd Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2013 Προσωπικά, αυτήν την κατασκευή που φαίνεται δεν θα τη δήλωνα ως πρόχειρη...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2013 Συμφωνώ κι εγώ ότι, δεν είναι πρόχειρη κατασκευή. ΥΔΒΧ και αναλυτικός....
APSP Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2013 Στην πολεοδομία στον Περισσό σχεδόν τους έχω παρακαλέσει να κάνουν επιτροπή για να κλείσει μία από τις υποθέσεις μου! Δεν έχουν ιδέα! Μιλάω για την προϊσταμένη...... Έτσι και εγώ τα παράτησα "αποτσέκαρα" στο κουτάκι την ένδειξη πρόχειρη κατασκευή και όταν ..... αποφασίσουν ας μου γράψουν. Μου αρέσει που μου στείλανε γράμμα από το ΤΕΕ ότι θα είμαι αναπληρωματική στην επιτροπή του άρθρου 24, παρ.9 του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα