Μετάβαση στο περιεχόμενο

τεχνικη έκθεση διόδου


Recommended Posts

Δεν υπάρχει δυνατότητα να συνεχίσεις την χάραξη της υπάρχουσας και εξυπηρετούσας τα άλλα γήπεδα, δουλείας μέχρι το δικό σου?

Θα ήταν καλό να ανέβαζες ένα σκαρίφημα.

Link to comment
Share on other sites

...αν μου επιτρεπετε,

Διοδο διελευσεως ζηταει ο "αποκλεισμενος" με αγωγη που καταθετει στο Δικαστηριο.

Εναγομενοι ειναι αυτοι απο τους οποιους ζηταει το τμημα ή τα τμηματα που χρειαζετα και τα οποια περιγραφει αναλυτικα κατα θεση εμβαδον και ορια στην αγωγη του για να ειναι ορισμενη και προτεινει και το ποσο της κατα την γνωμη του εναγοντα αποζημιωσης ανα τμ.

Μπορει να ειναι και δυο ή και περισσοτεροι οι εναγομενοι, αναλογα ποσα χωραφια μεσολαβουν μεχρι τον δρομο..

Αν η διοδος "διατρεχει" δυο γηπεδα, εναγομενοι ειναι και οι δυο, περιπου κατα το μισο καθενας, εκτος αν πχ. εστω ενα κτισμα [αντλιοστασιο] βρισκεται στην ακρη του ενος ωστε η διοδος να παει απο το αλλο αποκλειστικα.

.

Η τεχνικη εκθεση προτεινει την λιγωτερο επαχθη, για ολους, λυση , για να συνδεθει ο αποκλεισμενος με τον πλησιεστερο δρομο

[ Στην πραξη θεωρουμε πιο σωστη την διοδο που ζηταμε εμεις και αν τεθει θεμα απο τον αντιδικο για αλλη λυση ο μηχανικος μας που θα καταθεσει σαν μαρτυρας θα εξηγησει στο δικαστηριο γιατι η προταση μας ειναι η πιο σωστη και η τυχον αντιπροταση τι προβληματα δημιουργει....]

Η τεχνικη εκθεση ειναι προαπαιτουμενο βοηθημα στον δικηγορο για να περιγραψει τα τμηματα που ζηταει στην αγωγη του. Χωρις αυτη δεν μπορει να γινει αγωγη.

Και βεβαια υπαρχει και το θεμα της αποζημιωσης των εναγομενων, με τιμη που το ιδιο το δικαστηριο οριζει...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.