peconom Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Καλημέρα σας. Έλλειψα κάμποσα χρόνια στο εξωτερικό (>10) και έκανα διδακτορικό και μετά δούλεψα, συνολικά έκανα σε τρεις χώρες. Στην Ευρώπη - Αγγλία, Φινλανδία και Δανία, αν έχει σημασία. Επέστρεψα πριν λίγους μήνες. Είχα σβηστεί από τον κλάδο υγείας του ΤΣΜΕΔΕ τον καιρό που ήμουν στην Αγγλία, όπου ως μόνιμος κάτοικος είχα ασφαλιστική κάλυψη από το NHS και αντίστοιχα στις άλλες χώρες μετά. Θέλω να ξαναγραφτώ στον κλάδο υγείας, γιατί τώρα στην Ελλάδα δεν έχω τίποτα άλλο και αν αρρωστήσω είμαι στον αέρα! Το έχει κάνει κανείς να ξέρει τι χρειάζεται; Βρήκα αυτή την αίτηση http://www.tsmede.eu/Portals/0/%ce%91%ce%af%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7%20%ce%95%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae%cf%82%20%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd%20%ce%9a%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%20%ce%a5%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82.pdf. Το δεύτερο δικαιολογητικό λέει "βεβαίωση ασφάλισης σε προηγούμενο φορέα κράτους - μέλους της ΕΕ". Στην περίπτωσή μου αυτό είναι σχεδόν αδύνατο να το προσκομίσω, μια που έκανα σε τρεις χώρες. Ξέρει κανείς αν μπορώ να το καλύψω π.χ. με υπεύθυνη δήλωση; Καταλαβαίνω να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη για να διαγραφείς, αλλά για να ξαναγραφτείς; Λεφτά θα τους δίνω...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα