mariamega Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Η πόρτα και το παράθυρο του είναι στο πλάγιο όριο του οικοπέδου του, το οποίο συνορεύει με το δικό σας?
myri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 αν ο γείτονας βγαίνει στην αυλή του δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αν ο γείτονας βγαίνει στην αυλή σου τότε μπορέις να διαμαρτύρεσαι αν βγαίνει σε αδιέξοδο, χωρίς σχέδια από την πολεοδομία δεν μπούμε να σου απαντήσουμε
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2008 έλα οι καλοί χρησμοί στο http://www.michanikos.gr Αν λες ότι είσαι σε τέτοιο σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν δίνεις 300-400 € στον ΕΙΔΙΚΟ μηχανικό να σου κάνει τεχνική έκθεση να στα πει όλα ? είναι πολλά ? για το τόσο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ? προτιμάς απαντήσεις αγνώστων στο διαδίκτυο ? τι να πω ? Μου λες τι δουλειά κάνεις αν μπορείς ?
maverik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 έλα οι καλοί χρησμοί στο http://www.michanikos.gr Αν λες ότι είσαι σε τέτοιο σοβαρό πρόβλημα γιατί δεν δίνεις 300-400 € στον ΕΙΔΙΚΟ μηχανικό να σου κάνει τεχνική έκθεση να στα πει όλα ? είναι πολλά ? για το τόσο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ? προτιμάς απαντήσεις αγνώστων στο διαδίκτυο ? τι να πω ? Μου λες τι δουλειά κάνεις αν μπορείς ? Ευχαριστω πολυ myri -----------------------------------------------
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 TheoTDM900 βάλε γρήγορα τη μάσκα γιατί νομίζω πως είμαι σe λάθος forum...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 EEE εντάξει αφού για πολεοδομικά ζητήματα πλήρωσες δικηγόρο είσαι ΟΚ. Μα δε συλλέγεις πληροφορίες ρωτώντας για την ουσία του πράγματος, χωρίς να γνωρίζουμε στοιχεία ζωτικής σημασίας, χωρίς περιοχή, ιστορικό, κ.α. κ.α. κ.α. κ.α. Ζητάς γνωμάτευση διαδικτυακή. Σε ρώτησα τι δουλειά κάνεις αλλά απάντηση δεν πήρα. Δεν το έπιασες το νόημα όσων είπα μάλλον....οπότε άστο. Την καλημέρα μου .
agior Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2008 μας έκλεισε την πόρτα κατάμουτρα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα