Jimmy Δημοσιεύτηκε May 8, 2012 at 05:13 πμ Δημοσιεύτηκε May 8, 2012 at 05:13 πμ Δεν γνωρίζετε ότι ο υαλοβάμβακας όταν είναι εμφανής και απροστάτευτος είναι επικίνδυνος για την υγεία; (ίνες υαλοβάμβακα). Τοποθετείται μόνο σφραγισμένος μέσα σε δομικά στοιχεία.
tanasi Δημοσιεύτηκε May 8, 2012 at 08:03 πμ Δημοσιεύτηκε May 8, 2012 at 08:03 πμ mkara Αν βραχεί η μόνωση, απλά χάνει τις θερμομονωτικές ιδιότητές της. Πρόσεξέ το αυτό. Εγώ θα πρότεινα για την περίπτωση πολυστερίνη ξυλοτύπων ( με τις γραμμές), για να έχεις "εξαερισμό".
σιδερας Δημοσιεύτηκε May 8, 2012 at 11:49 πμ Δημοσιεύτηκε May 8, 2012 at 11:49 πμ Γκοφρέ και roof tanasi.Κάποια στιγμή θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν αλλού.
terry Δημοσιεύτηκε September 4, 2012 at 07:55 πμ Δημοσιεύτηκε September 4, 2012 at 07:55 πμ Σε περιπτωσεις ανεστραμμενης θερμομονωσης πως εξασφαλιζετε τα φυλλα της εξηλασμενης πολυστερινης πριν πεσει το χαλικι ή το ελαφρομπετον? Με πλαστικα βυσματα μονωσεων ειναι υπερβολη ή μηπως θα γινει σουρωτηρι η πλακα?
σιδερας Δημοσιεύτηκε September 4, 2012 at 04:39 μμ Δημοσιεύτηκε September 4, 2012 at 04:39 μμ E ναι,ειναι λιγάκι...Και με την τάση που έχεις εσυ αν βάλεις και πιστοποιημένα αστα να πάνε... Αντε έχεις mail,αν και δεν ξεχνώ.
terry Δημοσιεύτηκε September 4, 2012 at 04:48 μμ Δημοσιεύτηκε September 4, 2012 at 04:48 μμ Δεν λεω να βαλλω 10 βυσματα στο φυλλο. Ελεγα δυο, να υπαρχουν. Απλα ειναι και 12εκ η πλακα και δεν θελω να την κανω σουρωτηρι.
FouksMechMech Δημοσιεύτηκε September 5, 2012 at 04:48 πμ Δημοσιεύτηκε September 5, 2012 at 04:48 πμ Χωρίς να είναι ειδικότητά μου, γιατί κάνετε τόσο λεπτές τις πλάκες? Και 100m2 να ήταν το δώμα, αν από 12 γινόταν 16, θα μιλάγαμε για 4 m3 διαφορά. Και αποφεύγεις όλα αυτά τα προβλήματα: Να τρυπήσω? Σε ποιό σημείο ? Και αν ξετρυπήσω? Δε λέω, μπορεί το 12cm να είναι έπειτα από βελτιστοποίηση της επίλυσης, και να ικανοποιεί όλους τους τυπικούς ελέγχους, αλλά μήπως πρεπει να λαμβάνεται υπόψη και η πρακτικότητα ? Φιλικά, Γιώργος Terry, γεωύφασμα και χαλίκι θα πρότεινα εγώ. Tanasi: Αυτό που λές για τις ρίγες, ακούγεται πρακτικό για την απορροή των υδάτων. Νομίζω όμως ότι προτιμούν το οροφής, επειδή είναι πιο ανθεκτικό στη συμπίεση.
terry Δημοσιεύτηκε September 5, 2012 at 07:52 πμ Δημοσιεύτηκε September 5, 2012 at 07:52 πμ Την πλακα δεν την εκανα εγω. Ειναι 40ετων. Δεν θα βαλλω χαλικι. Αν εβαζα επρεπε να κανω πρωτα ρυσεις, στεγανωση και μετα εξηλασμενη χαλικι. Τωρα θα τα κανω τουμπα.
σιδερας Δημοσιεύτηκε September 5, 2012 at 04:33 μμ Δημοσιεύτηκε September 5, 2012 at 04:33 μμ @fouks(ωραίοοοο nick), Οι πλάκες εξηλασμενης πολυστερίνης έχουν πολύ καλή αντοχή στην παγωνιά και στην βροχή αλλά όχι στην ηλιακή ακτινοβολία.Η επιπεδότητα και οι διαστάσεις τους μπορεί να αλλάξουν σε συνεχή έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία, κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.Μέσα σε μόλις 2 μέρες είδα κατι ανάμεσα στο τόξο του Οδυσσέα και την βάρκα του ψαρά να δημιουργείτε και σταματημό να μην έχει σε μια πλάκα πριν το κονίαμα.Κοίτα τις διαστάσεις της εξηλασμένης οροφής και αυτής του ξυλότυπου.Ενώ το πλάτος παραμένει στα 600 mm και για τις 2, το μήκος για την οροφής είναι 1250 mm και του ξυλοτυπου 2500.mm.Επί επικλινούς πλάκας σκυροδέματος με εφαρμογή στον ξυλότυπο θα μπορούσε να τοποθετηθεί αλλά δεν είναι η περίπτωση που συζητάτε.Για την αντοχή στην συμπίεση και οι 2 τηρούν το ΕΝ 826 με διαφορά 50Κpa περίπου(διαφέρει ανάλογα την εταιρεία)σε πάχη 5 εκ περίπου.Κοιτα όμως το λ ,όπως και την αντοχή σε εφελκυσμό ,κατακόρυφα των όψεων για την ξυλοτυπου...Συνήθως έχουν και διαφορετικό συντελεστή ατμοδιαπερατότητας,οπως και μακροχρόνιας απορρόφησης νερού. Το κάθε υλικό να τοποθετείτε για την χρήση που σχεδιάστηκε και μόνο για αυτή κύριοι. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα