betatzis89 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Και η θητεία ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο ή πρέπει να ξανά δηλώσω ενδιαφέρον;
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Και η θητεία ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο ή πρέπει να ξανά δηλώσω ενδιαφέρον; Αν εννοείς τους πίνακες πραγμ/νων , εγώ δεν έχω ανανεώσει ποτέ στα 8 χρόνια που είμαι και μου έρχονται ακόμα αποφάσεις για διορισμούς - εργασίες
GPER Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2014 Αν θέλουν ανανέωση, σου στέλνουν γράμμα για το αν θέλεις να είσαι ξανά στον κατάλογο
diegito Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 εχει καποιος να στειλει υποδειγματα των δικαιολογητικων για ενταξη στους πινακες(βιογραφικο,αιτηση)?
alfisti1978 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Είναι διαφορετικά τα δικαιολογητικά για το κάθε Πρωτοδικείο. Πάρε τηλ. στην γραμματεία και θα σου πουν. Γενικά πάντως θες πτυχίο - ποινικό μητρώο - βιογραφικό και αίτηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα