JOUN Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 07:50 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 07:50 μμ Ευχαριστω πολυ ckiriako για την γνωμη σου.Το ερωτημα αυτη την στιγμη ειναι θεωρητικο γιατι δεν μου εχουν ζητησει (ακομη) ΥΔΕ παρομοια καταστηματα αλλα βασιζεται σε πραγματικα γεγονοτα που λενε γιατι στο παρελθον εχω συναντησει πολλλες τετοιες περιπτωσεις.. Απορω παντως σε κανεναν απο νομο Θεσσαλονικης δεν εχει τυχει κατι αναλογο;Μονο εδω(Σταυρος) συμβαινουν αυτα;
AlexisPap Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 07:53 μμ Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 07:53 μμ Συγνώμη ckiriako, αστέρα εννοούσα.
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 08:34 μμ Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 08:34 μμ Διαβαζω για κοινο κομβο στις τριφασικες φριτεζες, και για συνδεση τριγωνο. Διαβαζω καλα?? Κυριακό,τρίγωνο έχουμε μόνο στα βαπόρια, αν κάνουμε αστέρα ο κόμβος θα κλήση πάνω στη γείωση που βρίσκεται πάνω στα μεταλλικά μέρη των μηχανών, υπάρχει κίνδυνος να παρουσιαστή ηλεκτρόλυση κ να διάλυση όλα τα κολάρα που είναι κ τα ποιο ευαίσθητα, μπλουμ στον πάτο δλδ Edit: Έχω πάντως την εντύπωση ότι εδώ και πολλές δεκαετίες τα πρότυπα για τις συσκευές επιβάλλουν τα μεταλλικά μέρη του περιβλήματος να γειώνονται για να λειτουργήσουν οι διατάξεις ασφαλείας που προστατεύουν από έμμεση επαφή... σωστός.......
ckiriako Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 09:11 μμ Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 09:11 μμ Καταλαβα Νικο. Οσο και συμμετρικο να ειναι το φορτιο, ευκολα θα υπαρχει ενα μικρο ρευματακι ικανο να κανει τη ζημια. Εδω χωρις ρευματα κτλ και οι ψευδαργυροι που ενωνονται με τα κολαρα βγαινουν λιωμενοι. Φαντασου λαθος εγκατασταση με ρευματα να διαβρωνουν μεταλλικα μερη. Νικο, κολαρα εννοεις γενικα τα στομια ληψης και απορριψης νερου? Γιατι κανονικα κολαρο λενε το πισω μερος του χωνιου. Του σωληνα που απο μεσα του περναει η προπελα
miltos Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 10:31 μμ Δημοσιεύτηκε May 3, 2012 at 10:31 μμ (edited) Οπως ειπα το εχω δει σε αρκετες περιπτωσεις σε διαφορετικα μαγαζια (μιλαω παντα για παλια μηχανηματα ετσι; ) Περιέγραψέ το λίγο αναλυτικά. Τι ακριβώς είδες? Edited May 3, 2012 at 10:32 μμ by miltos
JOUN Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 05:52 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 05:52 πμ Φριτεζα τριφασικη με φις 4χ16Α η οποια ειχε ενωμενα γειωση με ουδετερο μεσα στην συσκευη(επρεπε δηλαδη να ανοιχτει για να φανει η ενωση) Αυτο δεν το ειδα μια φορα σε ενα μαγαζι ωστε να υποθεσω οτι καποιος την πειραξε αλλα πολλες φορες σε διαφορετικα μαγαζια.
miltos Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 07:06 πμ Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 07:06 πμ Σχέδιο από τον κατασκευαστή δεν υπήρχε?
JOUN Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 07:55 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 07:55 πμ (edited) ;;;;Τι; Σε φριτεζα 10ετιας σχεδιο;Φυσικα και δεν υπηρχε.Ουτε σε χαρτι ουτε χτυπημενο σε καποιο ταμπελακι.Δεν μιλαμε για κινητηρα αλλωστε.Και σιγα την κατασκευη που θα βαζαν και σχεδιο μεσα.Μια ανοξειδωτη λαμαρινα με τρεις γωνιες και τεσσερα εξαρτηματα(θερμοστατης,θερμοστατης ασφαλειας,αντισταση και ενδεικτικο) ολα κι'ολα.. Μιλαμε για κατασκευη απο ελληνικες βιοτεχνιες να θυμισω. Παντως συγχωρεστε μου την παρατηρηση αλλα εχω την εντυπωση οτι μιλαω με ατομα που δεν εχουν δει απο κοντα για τι πραγμα μιλαω αλλα μονο απο θεωρια. Edited May 4, 2012 at 08:00 πμ by JOUN
nikmmech Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 12:08 μμ Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 12:08 μμ (edited) Η σύνδεση με το δίκτυο του εστιατορίου, πώς γίνεται ? Με τετραπολικό φις ή απευθείας με καλώδιο και κλέμα για παράδειγμα? Σε κάθε περίπτωση, ο 4ος αγωγός, πού συνδέεται στο δίκτυο του εστιατορίου? Στην γείωση ή στον ουδέτερο? Edited May 4, 2012 at 12:15 μμ by nikmmech
JOUN Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 01:52 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε May 4, 2012 at 01:52 μμ H συνδεση γινεται με φις τετραπολικο.Ο τεταρτος αγωγος συνδεεται στον ουδετερο.Καλωδιο και κλεμα δεν συνηθιζεται γιατι δεν μπορουν να βγουν οταν καθαριζουν.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα