karavlaxos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Σου έδωσαν "προσφορά" μισθού και παρ'όλα αυτά σου είπαν ότι δεν τους κάνεις; Μπορείς να καταλάβεις "σοβαρότητα" εταιρείας και μόνο από αυτό... 400€Χ5 δεν είναι μισθός. Εμενα περυσι μου ειχαν προσφερει να πληρωνω 200-300€Χ3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpanag Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 Εμενα περυσι μου ειχαν προσφερει να πληρωνω 200-300€Χ3 Ελπίζω να μην έχασες τέτοια ευκαιρία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos80 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Σου έδωσαν "προσφορά" μισθού και παρ'όλα αυτά σου είπαν ότι δεν τους κάνεις; Μπορείς να καταλάβεις "σοβαρότητα" εταιρείας και μόνο από αυτό... 400€Χ5 δεν είναι μισθός. Επίδομα για τα ...εισητήρια του μετρό είναι. Κάτσε σπίτι σου καλύτερα να γλυτώσεις και το πρωινό ξύπνημα και τη ζέστη καλοκαιριάτικα... +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
charis_r Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 (edited) @ Michanikos2010 Δεν μας λες και μας που βρηκες τετοια δουλεια με τοσα χρηματα να κανουμε ουρα απεξω; τωρα σοβαρα, δεν ηερω τελικα τι απο τα 2 επελεξες, μαλλον ΕΕ απο τα ποστς σου καταλαβαινω, αλλα πραγματικα πες μου: ισχυουν αυτα τα νουμερα που εγραψες; Edited Σεπτέμβριος 25 , 2012 by charis_r Link to comment Share on other sites More sharing options...
aiche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Για να έχει τέτοιο μισθό μάλλον στα ορυχεία χρυσού του Εμίρη του Κατάρ ή στον Μπαλάουι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Νταξ, παιδιά παίζουν τέτοια λεφτά σε εταιρείες....Δύσκολο αλλά παίζουν. Δεν ξέρεις και τι προυπηρεσία έχει ο άλλος και ποιος τον απασχολεί. Σε μεγάλη κατασκευαστική που δουλεύει ο κολλητός μου το 3χίλιαρο το χτυπάει με 8 χρόνια στην καμπούρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charis_r Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Σε μεγαλες κατασκευαστικες συην Αθηνα ισως ναι. Βεβαια αμα βρεις καμια τετοια θεση (η ο κολλητος σου) ας μου πει και μενα να ετοιμασω βαλιτσες για κατω,αυριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Ναι στην Αθήνα μιλάω 6ης τάξης...Εχεις όμως δίκιο. Θέσεις για λίγους και "καλούς" και βασικά όσοι τρούπωσαν τρούπωσαν. Δεν παίρνουν με την καμία σου λέω. Αλλά ξέρω και σε βιομηχανίες πχ aegean, sidenor, titan παίζουν καλά λεφτά....Ισχύει όμως το παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΦΠ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 προσλαμβάνουν αυτήν την εποχή οι εταιρίες μηχανικούς; σε ποια χώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 Λέμε για αυτούς που κατάφεραν από πριν και χώθηκαν....Σήμερα με την καμία. Αντε κανένας μηχανικός πωλήσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα