deathlok Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Καλησπέρα, κατέθεσα ένα φάκελο σήμερα στο Κορωπί και η υπάλληλος μου είπε πως πλέον μπορεί να κάνει αίτηση και ο ψιλός κύριος και όχι μόνο ο επικαρπωτής όπως ήταν μέχρι τώρα. Έψαξα λίγο την σελίδα της ΔΕΗ δεν είδα κάποια ανακοίνωση. Έχει κανείς εικόνα ή κάτι πιο επίσημο;
kusta80 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Νομιζω οτι ισχυει.Κοιτα στις ερωταπαντησεις της ΔΕΗ.
maneni Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 (edited) νομιζω οτι το ζητημα που αναφερεις εχει συζητηθει σε αλλο θεμα εδω μεσα. Κανε μια αναζητηση. Αν θυμαμαι καλα αναφερθηκε οτι υπαρχει εγκυκλιος στη ΔΕΗ για το θεμα. Εχω και εγω μια παρομοια περιπτωση και αυριο ειναι η μερα που δεχεται η αρμοδια υπαλληλος. Ελπιζω νε ειναι ενημερωμενη και να μην μου φερει προσκομματα. Edited Μάιος 7 , 2012 by maneni
miltos Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 (edited) Εδώ είχε ξανασυζητηθεί. Ας κλείσουμε αυτό το θέμα. Η συζήτηση μπορει να συνεχιστεί το θέμα που προϋπάρχει. Edited Μάιος 7 , 2012 by miltos
sakatis Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Για την περιοχή την δική μου αναφέρω πως ισχύει, κατέθεσα αίτηση την Παρασκευή του ψιλού κυρίου αρκεί όμως να προσκομιστεί και υπ. δήλωση συνέναισης του επικαρπωτή.
sergiON Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 ισχύει αλλά θέλει και υπεύθυνη δήλωση συνέναισης του επικαρπωτή η και το αντίστροφο.
Recommended Posts