deathlok Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Δίκιο έχετε για την χρησιμότητα του ανιχνευτή απλά αν κάποιος θέλει να είναι στο όριο της νομιμότητας να ξέρει που είναι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofia f. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Ανιχνευτής υγραερίου απαιτείται στο χώρο των φιαλών (είναι εγκατεστημένες εσωτερικά του κτιρίου) μόνο ή και σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί υγραέριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
deathlok Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Στις φιάλες δεδομένου ότι είναι εγκατεστημένες κοντά στις συσκευές. Στην περίπτωση που έχει δίκτυο για να φτάσεις στις συσκευές από το ΦΕΚ δεν προκύπτει κάτι διαφορετικό αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ για να σου απαντήσω με σιγουριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Ανιχνευτής υγραερίου απαιτείται στο χώρο των φιαλών (είναι εγκατεστημένες εσωτερικά του κτιρίου) μόνο ή και σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιεί υγραέριο; Αν ο χώρος φιαλών είναι μη αεριζόμενος (σπάνια περίπτωση), ναι χρειάζεται και εκει και επίσης χρειάζεται και ηλεκτροβάνα πριν το κολλεκτέρ. Για τις συσκευές, ναι υποχρεωτικά απαιτείται 1 ανιχνευτής ανα 2συσκευές, αν η απόσταση σύνδεσης των 2 συσκευών, είναι μικρότερη απο 1,0 μ Αν είναι > απο 1 μ, τότε απαιτούνται 2 ανιχνευτές, μια για κάθε συσκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofia f. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Σε περίπτωση που βάλω πάνω από 4 ανιχνευτές συνολικά χρειάζεται σύστημα πυρανίχνευσης; Με καλύπτει το σύστημα τοπικής εφαρμογής wet chemical; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 22 , 2013 Αν τοποθετουνται πάνω απο 3 ανιχνευτές υγραερίου, τότε θα σου ζητήσουν σίγουρα σύστημα πυρανίχνευσης... Τουλάχιστον σ΄εμένα το έχουν ζητήσει στις υπηρεσίες της περιοχής μου (Ν. Μάκρης-Κορωπίου-Μαρκοπούλου) + Ολυμπιακό στάδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofia f. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Πήγα μελέτη πυρασφάλειας, σε εστιατόριο και μου ζήτησαν να βάλω το υγραέριο έξω, μου ζήτησαν μία τεχνική έκθεση με τις αποστάσεις ασφαλείας που απαιτούνται και με τις απαιτήσεις σε σχέση με τις οδεύσεις διαφυγής και τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται έξω (στον ίδιο χώρο είναι και οι φιάλες σε απόσταση 1,5 m. από αυτά). Έχει κανείς ιδέα τι ακριβώς θέλει; σε σχέση περισσότερο με τα τραπεζοκαθίσματα. Επίσης τώρα που είναι οι φιάλες έξω πρέπει να βάλω ανιχνευτή και μέσα και έξω. Δεν υπάρχει πίνακας ανίχνευσης υγραερίου. Πώς θα συνδέσω τους δύο ανιχνευτές με την ηλεκτροβάνα και με το σύστημα F για τη διακοπή του υγραερίου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Ανέβασε μια κάτοψη σχεδίου να καταλάβουμε πως είναι όλη η διαμόρφωση του εστιατορίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofia f. Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2013 (edited) Αν έχεις το σχεδιο σε autocad σε αρχείο dwg ή σέ κάποιο άλλο είδος αρχείου ή σκανάρισε το σε pdf ή σε jpeg και κάνε Χρήση ΠλήρουςΕπεξεργαστή Κειμένου και ανέβασε το μέσω Επισυνάψτε Αρχεία - Αναζήτηση - Επισύναψη Αρχείου Edited Αύγουστος 27 , 2013 by dib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα