Julius Caesar Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Σε πόρτα που βλέπει σε κοινόχρηστο χώρο, ο αερισμός λαμβάνεται μηδενικός, έτσι; (σύμφωνα με σελ. ΤΕΕ 91).
iks Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2014 Αβε Σήζαρ, ΤΟΤΕΕ 1, σελ. 80, τελευταία παράγραφος. Μηδενική. 1
persepolis88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Διαβάζοντας την σελίδα 80 της ΤΟΤΕΕ-1 δεν είναι σαφές βάσει ποιας επιφάνειας υπολογίζουμε αερισμό από τον Πιν. 3.26. Ποια είναι η γνώμη σας? Χρησιμοποιούμε επιφάνειες υαλοπινάκων ή συνολικές επιφάνειες κουφωμάτων (υαλοπίνακας και πλαίσιο);
ΛΕΝΗ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2018 Σε κατάστημα έχω γυάλινη πρόσοψη (σταθερή τζαμαρία) με μία ανοιγόμενη γυάλινη πόρτα χωρίς πλαίσιο. Πως υπολογίζω την διείσδυση αέρα της πόρτας αυτής?
heliaskes Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Έχουμε καμία απάντηση στην ερώτηση της Λένης, συνάδελφοι? Ευχαριστώ κ εγώ!:)
nik Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2023 Σε νέα κτίρια πλέον για τη ΜΕΑ τα κουφώματα τα λαμβάνεται με πιστοποίηση κλάσης 4 και συντελεστή αερισμού 0,5 ? Νομίζω ότι πλέον όλα έτσι πρέπει να τα λαμβάνουμε και όχι με τα 5,3 και 6,8.
dib Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2023 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2023 Αυτές είναι τιμές για επιθεώρηση... όχι για ΜΕΑ Για ΜΕΑ θα δεις τις προδιαγραφές στο ΚΕΝΑΚ... ίσως και στη ΤΟΤΕΕ 2, (δεν θυμάμαι καλά).
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα