Pyrasfaleia Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Eννοώ ότι, μια τέτοια περίπτωση,όπως της φωτογραφίας, μάλλον δεν θα επιτρέπεται , δίοτι διαφοροποιεί τη μορφή, την κλίση και τον ογκο της στέγης. Συμφωνώ στο ότι στην κατασκευή σοφίτας, στο γενικότερο πλαίσο της ελληνικής αρχιτεκτονικής θα πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή και φυσικά στον έλεγχο των αδειών. Ας αναμείνουμε και σε αυτό διευκρινήσεις. Δηλαδή προτείνετε να περιμένω μέχρι να βγάλει το ΥΠΕΚΑ διευκρινίσεις? Να στείλω κάποιο email στο ΤΕΕ? Γιατί το ΥΠΕΚΑ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, δεν ήξερε (καθώς δεν το είχαν διαβάσει ακόμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Το πιό πιθανό είναι να ισχύει, αυτό που λέει και δείχνει με τη φωτογραφία ο Pavlos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Μάλλον εννοεί αυτό που λέει ο pavlos, διότι ο τοίχος της δίριχτης στέγης δεν είναι κατασκευή που διαφοροποιεί την ενιαία κλίση της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 και εγώ ψηφίζω pavlos! αυτό κατάλαβα και πριν δω τη φώτο που ανέβασε, δηλαδή ανεπηρέαστη θέλω να πω. σε περίπτωση που κατασκευαστεί όπως στη φωτογραφία τοπικά ξεπερνάς το μέγιστο ύψος του κτηρίου καθώς το κατώτερο σημείο της στέγης βρίσκεται ψηλότερα από το επιτρεπόμενο ύψος (η πραγματοποιούμενο ύψος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 ευτυχώς που απλοποιήθηκε ο ΓΟΚ και για την υπόλοιπη ζωή μας θα ασχολούμαστε ΜΟΝΟ με τρίχες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrasfaleia Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Επομένως όλοι συγκλίνετε ότι πιθανότατα μπορώ να κάνω δίρυχη στέγη. Στους δύο κατακόρυφους τοίχους που προκύπτουν από την δίρυχη, έχω δικαίωμα να βγάλω? ι) παράθυρα ιι) μπαλκόνι κάτω από τη στέγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolosg Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 γενικα επιτρέπονται οι σοφίτες εφοσόν δεν αποτελούν ξεχωριστή ιδιοκτησία, δεν δημιουργουν χώρους πάνω απο το 50% του τελευταιου ορόφου και έχουν μέσο ύψος κάτω απο 2,20? αυτοι ε.ιναι οι περιορισμοι ή μου διαφέυγει κάποιος ακόμη?? (περαν τις αλλαγης κλισης του άρθρου 19) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrasfaleia Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 γενικα επιτρέπονται οι σοφίτες εφοσόν δεν αποτελούν ξεχωριστή ιδιοκτησία, δεν δημιουργουν χώρους πάνω απο το 50% του τελευταιου ορόφου και έχουν μέσο ύψος κάτω απο 2,20? αυτοι ε.ιναι οι περιορισμοι ή μου διαφέυγει κάποιος ακόμη?? (περαν τις αλλαγης κλισης του άρθρου 19) Ναι,αλλά ποιός ξέρει να μου πει αν επιτρέπεται 1)να βγάλω εξώστη στα δύο άκρα της σοφίτας (η οποία βρίσκεται κάτω από την δίρυχη στέγη)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontegr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2012 εξώστη χλωμό να μπορείς να βγάλεις διότι πάς σε χαρακτηρα ξεχωριστού ορόφου... φεγγίτες όμως (παράθυρα) γιατί να μήν μπορείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lui_meg85 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2012 Καλύτερα να περιμένεις τις διευκρινήσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα