so_cooll Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Η περιπτωση μου ειναι απλη αλλα μπερδεμενη (οπως ολα στον νομο αυτο) Οικοδομικη αδεια για διαμορφωση ακαλυπτου χωρου. Εκδοθηκε και μετα ανακληθηκε (οχι για ψευδη ή αναληθη στοιχεια) Αρθρο 24 παρ 18 "για την υπαγωγη των εν λογω κτισματων (!!!!) στις διαταξεις του παροντος απαιτειται η καταβολη, για καθε ιδιοκτησια (!!!!) του παραβολου της παρ 2γ. Τα ακινητα αυτα απαλλασονται απο την καταβολη του ενιαιου ειδικου προστιμου" Και ερωτω Στην παρ 2γ για να υπολογισω το παραβολο πρεπει να ξερω τα τμ ακινητου. ΔΕΝ εχω ακινητο Η διαμορφωση ακαλυπτου εμπιπτει στην κατηγορια 13 με αναλυτικο προυπολογισμο και υπολογιζει προστιμα (απο τα οποια και βαση του προηγουμενου απαλλασομαι), αρα δεν εχω φυλλα καταγραφης αυθαιρετων και δεν μπορω να επιλεξω την κατηγορια Τυπος αυθαιρεσιας " ανακληθεισα οικ αδεια" Τι κανω???
so_cooll Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Δεν νομιζω οτι εχει σημασια αλλα οχι
so_cooll Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Το θεμα δεν ειναι γιατι θελει ο ιδοκτητης να το δηλωσει (υπαρχουν λογοι παντως), αλλα πως το δηλωνω
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Μα στην πράξη δεν έχεις υπερβάσεις στις οποίες αναφέρεται ο νόμος 4014 και επομένως δεν υπάρχει αντικείμενο δήλωσης
so_cooll Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Δεν εχω υπερβασεις δομησης αλλα εχω αυθαιρεσιες βαση ΓΟΚ και κτιριοδομικου (τοιχια διαμορφωσης, εκσκαφες-επιχωσεις κτλ) απο την στιγμη που ανακληθηκε η αδεια μου
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 (edited) τότε, αν και δεν αναφέρεται ρητά στη παρ 2γ αρθ 24, θα καταβάλεις το ελάχιστο παράβολο των 500 Υ.γ προϋπόθεση πάντως για την εφαρμογή της παραγρ αποτελεί το να μην έχεις άλλες παραβάσεις (ύψη κλπ) Edited Μάιος 15 , 2012 by ΚΑΝΑ
so_cooll Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Δεκτο αλλα πως θα το δηλωσω στην φορμα του ΤΕΕ. Λογικα θα πρεπει να συμπληρωσω μονο παραβασεις αναλυτικου στην κυρια σελιδα Για να δηλωσω ομως την ανακληση της αδειας πρεπει να το κανω σε φυλλο καταγραφης το οποιο ομως ΔΕΝ μπορω να συμπληρωσω λογω του οτι δεν εχω φυλλο καταγραφης
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 χωρίς να συμπληρώσεις κανένα φ. καταγραφής συμπλήρωσε στην αρχική φόρμα απ' ευθεία το κουτάκι δίπλα στη γραμμή "Αριθμός λοιπών παραβάσεων" (βρίσκεται δεξιά του γεωγρ προσδιορισμού) με τον αριθμό των παραβάσεων Το ποσό του παραβόλου στο δείχνει σε δεύτερο στάδιο μετά την υποβολή
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα