Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εφόσον όλα τα άλλα κάτω από τις διακεκομμένες είναι πρόβολοι, είναι εξώστης.
Πρόσβαση έχει ;

Δημοσιεύτηκε

Εξώστης γιατί βρίσκεται ανάμεσα από δύο κλειστούς εξώστες και εκτός κάλυψης. Αν και αρχιτεκτονικά παραπέμπει περισσότερο σε ημιυπαίθριο...

Δημοσιεύτηκε

Έχω μία άλλη ερώτηση σχετικά με τους Η.Χ. Στο σχέδιο που συνάπτω, υπάρχει ένας χώρος κάτω από μέρους του 1ου ορόφου με ένα μονοπάτι που οδηγεί στη κύρια είσοδο. Δίπλα στο μονοπάτι το έδαφος έχει ύψος 0,90, με τοίχο αντιστίρηξης. Θεωρείται μόνο το μονοπάτι Η.Χ.(όπως το έχω σημαδέψει με κόκκινες γραμμές), ή όλο το εμβαδόν του χώρου ανάμεσα στους τοίχους και την κολώνα;

Σας ευχαριστώ. 

Η.Χ.;.jpg

Δημοσιεύτηκε (edited)

Γιατί το υπόλοιπο δεν είναι χρησιμος χώρος; (Ρωτάω!).  Εαν ήταν όλο έδαφος, θα μετρούσε; (Πάλι ρωτάω)

Edited by Makis1955
Δημοσιεύτηκε

@Makis1955 Kαλησπέρα. Διευκρίνισε αν η υπόθεση σχετίζεται με χαρακτηρισμό χώρο βάσει ΓΟΚ 85 και αν μπορείς ανέβασε μια τομή για να το κατανοήσουμε. 

Δημοσιεύτηκε

Δεν υπάρχει κάτι στον ορισμό του ΑΗΧ που να σχετίζεται με "μονοπάτι". 
Καντο και κήπο με βότανα. 
Που είναι οι κολόνες μας ενδιαφέρει και υπό αυτή την έννοια όλος ο χώρος είναι ΑΗΧ. 
Μην κάνουμε τις ζωές μας δύσκολες. 

Δημοσιεύτηκε
21 ώρες πριν, kan62 said:

Εφόσον όλα τα άλλα κάτω από τις διακεκομμένες είναι πρόβολοι, είναι εξώστης.
Πρόσβαση έχει ;

Ναι έχει ;)  Thanks :) 

9 ώρες πριν, petros71 said:

Εξώστης γιατί βρίσκεται ανάμεσα από δύο κλειστούς εξώστες και εκτός κάλυψης. Αν και αρχιτεκτονικά παραπέμπει περισσότερο σε ημιυπαίθριο...

Αυτό το "παραπέμπει" με κρατάει αλλά είναι τα "νέα" κόλπα των erker.... Εν τω μεταξύ αν δεν είναι εξώστης δεν είναι και erker τα διπλανά...

7 ώρες πριν, Makis1955 said:

Θεωρείται μόνο το μονοπάτι Η.Χ.(όπως το έχω σημαδέψει με κόκκινες γραμμές), ή όλο το εμβαδόν του χώρου ανάμεσα στους τοίχους και την κολώνα;

Και εγώ λέω πως όλο είναι ΑΗΧ....και μάλλον επεκτείνετε ΚΑΙ προς τα κάτω.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.