Constantinos Liopetas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Στην Διεύθυνση είμαι. Έχω βγάλει επαγγελματικά δικαιώματα! Άρα η ΕΕΤΕΜ είναι αναγκαστική? Χρειάζεται για να έχεις την σφραγίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorg0s Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Ναι χρειαζεται για να βγαλεις αριθμο μητρωου που θα αναγραφεται στην σφραγιδα αλλα με αυτα που μου ειπανε εμενα στο ετεεμ μου φαινεται περιεργο πως καταφερες χωρις το χαρτι του ετεεμ να πας στην διευθυνση βιομηχανιας τεσπα εγω θα παω την αλλη βδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 η απόκτηση αδείας ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου δεν έχει ως προϋπόθεση την ιδιότητα μέλους της εετεμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yorg0s Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Τον αριθμο μητρωου που θα αναγραφεται στην σφραγιδα απο ετεεμ δεν το παιρνεις?Ετσι λεει το ετεεμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nvel Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 προφανώς τον αριθμό μητρώου μέλους της εετεμ στο δίνει η εετεμ και τον αριθμό αδείας ηλεκτρολόγου η διεύθυνση ανάπτυξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Στους ΤΕΙ δεν αποδίδει η ΕΕΤΕΜ άδεια άσκησης επαγγέλματος και συνεπώς στην ουσία δεν χρειάζεται για να ασκήσεις το επάγγελμα, έτσι δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 H EETEM είναι απαραίτητη για τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς τε γιατί αυτή σφραγίζει την ΥΔΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Αν ήταν άλλη ειδικότητα όμως? Δηλαδή χωρίς να είναι μέλος στην ΕΕΤΕΜ δεν μπορεί κάποιος ηλεκτρολόγος ΤΕ να υπογράψει ΥΔΕ? Μόνο ΥΔΕ? Αυτό από μόνο που αποσκοπεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis91 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Μόνο για τους Ηλεκτρολόγους Τ.Ε ισχύουν τα παραπάνω, περί έναρξης ασκήσεως επαγγέλματος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiorgosAsim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2014 36 ευρω εδωσα σημερα ετεεμ κ μου εδωσαν αποδειξη κ μια φωτοτυπια με τα δικαιωματα του 1960 δηθεν οτι κατι κανουν εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα