Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 95
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Ναι χρειαζεται για να βγαλεις αριθμο μητρωου που θα αναγραφεται στην σφραγιδα αλλα με αυτα που μου ειπανε εμενα στο ετεεμ μου φαινεται περιεργο πως καταφερες χωρις το χαρτι του ετεεμ να πας στην διευθυνση βιομηχανιας τεσπα εγω θα παω την αλλη βδομαδα 

Δημοσιεύτηκε

η απόκτηση αδείας ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου δεν έχει ως προϋπόθεση την ιδιότητα μέλους της εετεμ

Δημοσιεύτηκε

Τον αριθμο μητρωου που θα αναγραφεται στην σφραγιδα απο ετεεμ δεν το παιρνεις?Ετσι λεει το ετεεμ

Δημοσιεύτηκε

προφανώς τον αριθμό μητρώου μέλους της εετεμ στο δίνει η εετεμ και τον αριθμό αδείας ηλεκτρολόγου η διεύθυνση ανάπτυξης.

Δημοσιεύτηκε

Στους ΤΕΙ δεν αποδίδει η ΕΕΤΕΜ άδεια άσκησης επαγγέλματος και συνεπώς στην ουσία δεν χρειάζεται για να ασκήσεις το επάγγελμα, έτσι δεν είναι? 

Δημοσιεύτηκε

H EETEM είναι απαραίτητη για τους ηλεκτρολόγους μηχανικούς τε γιατί αυτή σφραγίζει την ΥΔΕ.

Δημοσιεύτηκε

Αν ήταν άλλη ειδικότητα όμως?

Δηλαδή χωρίς να είναι μέλος στην ΕΕΤΕΜ δεν μπορεί κάποιος ηλεκτρολόγος ΤΕ να υπογράψει ΥΔΕ? Μόνο ΥΔΕ? Αυτό από μόνο που αποσκοπεί?  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.