Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Εγώ βάζω και την ΑΠΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Δεν χρειάζεται!!! Υπερβάλλεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Ναι!!! Ok,ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2012 Το ξέρω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Φίλε μου για ψάξτο λίγο. Αν ξεπερνάς το αφορολόγητο έστω και ένα € τότε φόρο θα πληρώσεις όχι για το υπερβάλλον των 9000 αλλά των 5000 Έχεις δίκαιο, αλλά η περίπτωσή μου "μπαίνει" σε ένα φορολογικό "παραθυράκι". Θα προσπαθήσω να στο εξηγήσω όπως το κατάλαβα από τον λογιστή μου... Τα τεκμήριά μου είναι περίπου 9200 €. Άρα για 200€ παραπάνω, το αφορολόγητο μου πέφτει από τις 9000 στις 5000. Σωστά μέχρι εδώ! Με αφορολόγητο πλέον στις 5000, μου αναλογεί να πληρώσω φόρο περίπου 400€ (αν θυμάμαι καλά). Και εδώ είναι το παραθυράκι!!! Επειδή 9200-400=8800 < από το αφορολόγητο των 9000, ΔΕΝ χάνω το αφορολόγητο των 9000, αλλά πληρώνω μόνο τη διαφορά που είναι πάνω από τα 9000, δηλαδή τελικά θα πληρώσω 200 € . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 (edited) Τα αποδεικτικά ηλικίας των αυθαιρεσιών μας - αεροφωτογραφίες - αποδείξεις - καταγγελίες - συμβόλαια - κλπ - κλπ - κλπ - κλπ αποδεικτικά που διακαώς επιθυμούν να βρίσκουμε και να ψάχνουμε, γιατί δεν έχουν ενημερώσει κάποιο πεδίο να τα ανεβάζουμε πάνω; Edited Ιούλιος 4 , 2012 by LEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Τα αποδεικτικά συνοδεύουν την ΥΔ του ιδιοκτήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Η δήλωση ιδιοκτήτη σε ποιο πεδίο τι βάζουμε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleon Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Στο πεδίο 2 όπου αναγράφει 'Υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη' Link to comment Share on other sites More sharing options...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2012 Στο πεδίο 2 όπου αναγράφει 'Υπεύθυνη δήλωση ιδιοκτήτη' Eννοείς ότι βάζουμε μόνο τη δήλωση ιδιοκτήτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα