tzeno Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2012 Μα, ειπες τωρα μια λεπτομερεια της λεπτομερειας. Οσο ψαξανε τα δικαιολογητικα στον νομο του Τριτση αλλο τοσο εχουν σκοπο να ελεγξουν του 4014/11 !!! Μαζευε εσυ ΥΔ/ωσεις κιας εκανες την δηλωση προπερσι!
sarb Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Καλημέρα, συνάδελφοι, μια ερωτηση περι υποβολης σεχδιων πως ανεβαζεται τα σχεδια τα δικά σας, pdf απο το σχεδιαστικο κατευθειαν ανυπογραφο ή σκαναρουμε και υπογραφη και σφραγιδα μας?
LEO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 (edited) Καλημέρα, συνάδελφοι, μια ερωτηση περι υποβολης σεχδιων πως ανεβαζεται τα σχεδια τα δικά σας, pdf απο το σχεδιαστικο κατευθειαν ανυπογραφο ή σκαναρουμε και υπογραφη και σφραγιδα μας? Σε bmp και σε pdf έχω την σφραγίδα μου και την υπογραφή scanαρισμένα και τα τοποθετώ μέσα στο σχέδιο... Edited Αύγουστος 2 , 2012 by LEO
sarb Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 ευχαριστω για την αμεση απαντηση LEO. και γω κατι τεοιο εχω κατά νου και είπα να δω τι κανει η πλειοψηφια
architect_duth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Πετώ μέσα στο cad σκαναρισμένη σφραγίδα ως εικόνα. Πετώ επίσης την υπογραφή μου που την έχω κάνει pline σε dwg. (Βασικά τα έχω μαζί σε blog)
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Την υπογραφή pline!!! Είσαι φοβερός!!! Εγώ έχω σκανάρει σφραγίδα και υπογραφή μαζί και τα κάνω instert στο σχέδιο 1
architect_duth Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2012 Σε δουλειά να βρισκόμαστε!!! Μου έχει μείνει από μάθημα της σχολής, που κάναμε τσίκι-τσίκι με pline σκαλιστό σχέδιο πόρτας!!! Τουλάχιστόν φαίνεται ωραίο 1
Roukat Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Συνάδελφοι σχετικά με τα αρχεία που υποβάλλουμε, όταν έχουμε πολλούς συνιδιοκτήτες, σε κάθε είδους αρχείο υποβάλλουμε πολλά αρχεία ή τα ενώνουμε σε 1 pdf?
iguana Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Στα υφιστάμενα σχέδια αφήνετε το πινακάκι το υπάρχον και κάνετε δίπλα άλλο δικο σας ? Η δεν κάνετε καθόλου και απλά βάζετε κάπου υπογραφή δικιά σας έξτρα ;
mkara Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Για τα ολοκληρωμένης η ημερομηνία κατάθεσης σχεδίων κτλ είναι ο Σεπτέμβριος ή πήγαν και αυτά Δεκέμβριο;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα