Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάθεση δικαιολογητικών Β' φάσης του Ν.4014/2011


Recommended Posts

Δεν εξαφανίζεται, απλώς πάει κάτω κάτω στις τελευταίες θέσεις της λίστας. Το βρίσκεις, το επιλέγεις και ανεβάζεις και δεύτερο και τρίτο αρχείο.

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Σε αντίστοιχες περιπτώσεις, δημιουργώ ένα pdf με όλες τις σκαναρισμένες εικόνες που θέλω, για να συμμαζεύω λίγο τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Πρόσφατα επισκέφτηκα πολεοδομία για αναστολή προστίμων... Μου ζήτησαν την επόμενη φορά να καταθέσω τα σχέδια σε 1:100 και όχι σε 1:50 που τα πήγα, διότι.... "Δεν έχουν χώρο" !!! :shock: :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Όχι βρε συ!!! Τους πήγα μαζί με ένα κάρο δικαιολογητικά που ζητάνε (ΑΣΧΕΤΑ με την εγκύκλιο (την γράφουν στα @@ τους)), ΚΑΙ τα σχέδια του αυθαιρέτου εκτυπωμένα και ΠΛΗΡΗ σε 1:50. Ε, μου είπαν την επόμενη φορά να τα πηγαίνω σε 1:100, γιατί θα είναι σε πιο μικρό όγκο χαρτιών και έτσι δεν θα τους τρώει πολύ χώρο!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι, πλάκα έκανα! Αφού δεν χρειάζονται τα σχέδια, γιατί τα πήγες;;;;

Link to comment
Share on other sites

Τα σχέδια ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ από την εγκύκλιο που λέει για συμψηφισμό και αναστολή προστίμων, ΑΛΛΑ στην συγκεκριμένη πολεοδομία τα ζητάνε, όπως ζητάνε κι άλλα δικαιολογητικά, τα οποία ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ γράφει μέσα η εγκύκλιος.

Link to comment
Share on other sites

architect_duth, έκανε δηλαδή αίτηση ο πελάτης σου, γράφοντας ότι προσκομίζει τα απαιτούμενα από τον νόμο στοιχεία και αιτείται να προβούν σε διαδικασία ακύρωσης Α.Φ.Ε.Κ. των βεβαιωθέντων προστίμων και αυτοί δεν προχώρησαν ή όλα έγιναν στο προφορικό;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.