mkara Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 (edited) 1. βαζω μονο την τελευταια..2. το τοπογραφικο το επισυναπτω ως εχει... δεν αλλαζω κατι..μονο στο ΔΚ αλλαζω Edited Μάιος 6 , 2013 by Manolis gon
michalis1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Ναι στην κάτοψη, τομή, διάγραμμα κάλυψης, τοπογραφικό. Όχι στην τεχνική έκθεση (εκεί περιγράφονται απλώς οι αυθαιρεσίες). Υποβάλλω πλήρη (έγγραφο pdf) τον αναλυτικό προϋπολογισμό, όπως βγαίνει από το πρόγραμμα, αφού τον σφραγίσω - υπογράψω. Υπάρχει πρόγραμμα που βγάζει αναλυτικό προϋπολογισμό? και αν ναι μήπως υπάρχει κάποιο προγραμματάκι στα downloads του forum?
letom Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2013 Εδώ: http://www.michanikos.gr/files/file/110-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8B%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-890/
χαιδω Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Ιάσονα στα ακίνητα χωρίς Ο.Α, δηλαδή στα εξ' ολοκλήρου αυθαίρετα, το πινακάκι στα σχέδια το κάνεις όπως ανέφερες στο #460?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2013 Ναι, και συμπληρώνω ότι, το συγκεκριμένο παράδειγμα αφορά σε ακίνητο εκτός σχεδίου χωρίς ΟΑ (post #460).
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους! Δυο αποριες εχω, θα εκτιμουσα οποιος με την ελυνε α. Στην καταθεση των δικαιολογητικων στη Β' φαση, οταν εχουμε στελεχος της ΟΑ και τοπογραφικο παλιο που δεν υπαρχει πανω αποσπασμα ρυμοτομικου για να περασουμε στο συστημα, τι κανετε? Ψαχνετε απο την πολεοοδμια αποσπασμα η καταθετετε το τοπογραφικο και τελειωνετε εκει? Δε βρισκω λογο υπαρξης του αποσπασματος αλλα δεν κρινω εγω Στο δημο Θεσσαλονικης που μενω, μπορω να ηλεκτρονικα να βρω αποσπασμα, σε αλλους δημους δυσκολευομαι αν δεν επισκεφτω πολεοδομια β. Οταν η εγκεκριμενη τομη δε διερχεται απο το σημειο της αυθαιρετης κατασκευης που ρυθμιζετε τι κανετε? Κανετε νεα τοπικη τομη η καταθετετε την εγκεκριμενη σκαναρισμενη και απλως γραφετε πανω οτι αυτη δε διερχεται απο το σημειο της αυθαιρετης κατασκευης που φαινεται στην κατοψη? Ποιος ο λογος να δειχνουμε την αυθαιρετη κατασκευη και στην τομη αφου φαινεται στην κατοψη, οταν τα υψη ειναι συγκεκριμενα και δεν εχουμε την παραμικρη υπερβαση? Ευχαριστω εκ των προτερων!
χαιδω Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους! Δυο αποριες εχω, θα εκτιμουσα οποιος με την ελυνε α. Στην καταθεση των δικαιολογητικων στη Β' φαση, οταν εχουμε στελεχος της ΟΑ και τοπογραφικο παλιο που δεν υπαρχει πανω αποσπασμα ρυμοτομικου για να περασουμε στο συστημα, τι κανετε? Ψαχνετε απο την πολεοοδμια αποσπασμα η καταθετετε το τοπογραφικο και τελειωνετε εκει? Δε βρισκω λογο υπαρξης του αποσπασματος αλλα δεν κρινω εγω Στο δημο Θεσσαλονικης που μενω, μπορω να ηλεκτρονικα να βρω αποσπασμα, σε αλλους δημους δυσκολευομαι αν δεν επισκεφτω πολεοδομια β. Οταν η εγκεκριμενη τομη δε διερχεται απο το σημειο της αυθαιρετης κατασκευης που ρυθμιζετε τι κανετε? Κανετε νεα τοπικη τομη η καταθετετε την εγκεκριμενη σκαναρισμενη και απλως γραφετε πανω οτι αυτη δε διερχεται απο το σημειο της αυθαιρετης κατασκευης που φαινεται στην κατοψη? Ποιος ο λογος να δειχνουμε την αυθαιρετη κατασκευη και στην τομη αφου φαινεται στην κατοψη, οταν τα υψη ειναι συγκεκριμενα και δεν εχουμε την παραμικρη υπερβαση? Ευχαριστω εκ των προτερων!
χαιδω Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Στο α) μάλλον δεν χρειάζεται αλλά με μια επιφύλαξη. β) την τομή που έχω. Δεν κάνω άλλη
stek Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Εγω απο στελεχος, οτι εχει η εγκεκριμενη οα, αυτο βαζω. Τομες βαζω και τις εγκεκριμενες στα σχεδια της οα, αλλα κανω και 2 δικες μου να υπαρχουν. Δεν ειχα πολλες δηλωσεις να κανω οποτε δεν μου ηταν κοπος.
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2013 Μολις παρατηρησα πως ειχα ξαναρωτησει αυτο για την τομη Και οτι οι περισσοτεροι δεν κανουν νεα αλλα καταθετουν την εγκεκριμενη Ετσι θα κανω κι εγω Οσον αφορα το αποσπασμα ρυμοτομικου ειναι η βασικοτερη ερωτηση μου διοτι θελει τρεξιμο σε πολεοδομιες κλπ, δεδομενου οτι στην πλειοψηφια των περιπτωσεων δεν υπαρχει ουτε ηλεκτρονικα ουτε στο εγκεκριμενο τοπογραφικο που συνοδευει το στελεχος τη ΟΑ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα