athanasanas Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Καλησπέρα σας. Έχω αυθαίρετο εκτός σχεδίου, χωρίς Ο.Α. και κατά την υποβολή των σχεδίων της Β' φάσης αυθαιρέτων, το πεδίο "ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ ΕΓΣΑ" δεν είναι κλικαρισμένο ώς προαπαιτούμενο και δεν μπορώ να εισάγω το τοπογραφικό. Μήπως κάτι κάνω λάθος ή μου διαφεύγει? Κάποιος συνάδελφος να βοηθήσει την κατάσταση!!!!!
Thodoris4 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Μηπως να βάλεις το όνομα του τοπογράφου στην ομάδα μελών;
letom Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2013 Δεν είναι απαραίτητο να το έχει ως προαπαιτούμενο, επίλεξέ το στη λίστα και ανέβασέ το.
Χριστίνα_Πολ. Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Καλημέρα!Γράφω εδώ γιατί δεν ήξερα που άλλου να το γράψω!Αν είμαι εκτός θέματος συγγνώμη!! Μόλις μου έφεραν δύο έντυπα Ε9 τα οποία είναι μόνο 2 σελίδες Α4 με τα στοιχεία του Πίνακα 1.Είναι οκ ή χρειάζεται να ζητήσω ολόκληρο το έντυπο με την πρώτη σελίδα? Ελπίζω να έγινα κατανοητή!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Μάλλον είναι εκτύπωση από την ηλεκτρονική υποβολή κι όχι όπως τα παλιότερα που ήταν Α3 διπλωμένα στη μέση. Μια χαρά είναι.
Χριστίνα_Πολ. Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Ναι μου είπε ότι του το έστειλε ο λογιστής του.Οκ τότε!Ευχαριστώ πολύ!!
athanasanas Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Σχετικά με το #541 και την απάντησή σου letom & ΙΑΣΟΝΑ: στη στήλη "ΕΠΙΛΟΓΗ" το κυκλάκι δεν ενεργοποιείται για να κάνω αναζήτηση και υποβολή του εξαρτημένου τοπογραφικού (είναι γκριζαρισμένη και ανενεργή η επιλογή αυτή).Στην ομάδα μελών έχω βάλει το όνομά μου -πολιτικός μηχανικός- ως συνεργάτης μηχανικός. Τι μπορεί να συμβαίνει????
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Ως πολιτικός μηχανικός δεν έχεις πρόβλημα να υποβάλλεις το εξαρτημένο τοπογραφικό. Έχεις δικαίωμα. Άρα δεν χρειάζεται να προσθέσεις άλλον συνεργάτη τοπογράφο κ.λπ. μηχανικό. Λογικά δεν έπρεπε να είναι "γκριζαρισμένο". Δεν "γκριζάρουν" οι επιλογές. Επιλέγεις ό,τι θέλεις και ανεβάζεις όποιο αρχείο θέλεις, είναι δεν είναι προεπιλέγμένο από το σύστημα.
athanasanas Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2013 Απλά η υποβολή της δήλωσης έγινε από αρχιτέκτονα και μπήκα συνεργάτης για το τοπογραφικό. Δεν μου έχει προκύψει πάλι κάτι τέτοιο και άν υποθέσουμε ότι δίνω και το Τ.Δ. και το Δ.Κ. σε δύο ξεχωριστά αρχεία με τον "τύπο αρχείου δήλωσης" στο Δ.Κ. θα περιμένει το σύστημα υποβολή αρχείου και στο τοπογραφικό.Γι' αυτό το λόγο ανησυχώ, θα φαίνεται ότι χρωστάω αρχείο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα