alexdam Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Εγώ πάντως κρατήσεις υπέρ ΤΕΕ δεν πρόκειται να αποδώσω για καμία δήλωση... Ακόμα και γι αυτές που προηγήθηκαν της ημερομηνίας κατάργησης... 1
ekaterini Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Το συμβόλαιο τελικά δεν το αναφέρει στα αρχεία που πρέπει να στείλουμε....
giannisp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Καλα παμε καλα??δεν καταργηθηκαν οι ελαχιστες αμοιβες?? Γιατι να πληρωνω εισφορες τσμεδε εμπ σε κατι που δεν υπαρχει?? Και γιατι στα πεα δεν πληρωνονται επι της συμφωνηθεισας?
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 (edited) Οι ελαχιστες βαφιστηκαν νομιμες. Δεν καταργηθηκαν, απλα δοθηκε η δυνατοτητα της συμβατικης αμοιβης (συμφωνηθεισας). Ο νομος που εκανε τα παραπανω, αναφερει ξεκαθαρα τι ισχυει για κρατησεις υπερ ΕΜΠ-ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ (αυτες καταργηθηκαν με αλλο Νομο). Οσοι λοιπον εχετε αντιθετη αποψη, πρωτα να διαβασετε το Νομο, αλλιως μην γραφετε ανακριβειες, διοτι διαβαζουν πολλοι και μπορει απο τα γραφομενα αυτα να μπουν σε περιπετειες. Edited Ιούλιος 4 , 2013 by terry
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Πάντως αν κρίνω από τα γραφόμενα, "αλλ' αντ' άλλων" θα ανεβάσουμε "συνολικά" στο σύστημα...... Μα ακόμα δύο χρόνια μετά τέτοια άγνοια..... 1
alexdam Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Κρατήσεις υπέρ ΤΕΕ δεν αποδίδω πλέον πουθενά... Για μελέτες - επιβλέψεις - αυθαίρετα κρατήσεις υπέρ ΤΣΜΕΔΕ πληρώνω στην Εθνική τράπεζα πάνω στην νόμιμη αμοιβή ( ή πάνω στην συμφωνηθείσα όταν αυτή είναι μεγαλύτερη... πράγμα λίγο σπάνιο...) Για Π.Ε.Α εγώ προσωπικά κρατήσεις υπέρ ΤΣΜΕΔΕ δεν πληρώνω.Ούτε ΦΕΜ. Μόνο Α.Π.Υ κόβω... Ξέρω ότι έχει ξανασυζητηθεί και οι απόψεις διίστανται...
christoller Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Καλησπέρα, Στην υποβολη αρχείων, σε καποιες δηλώσεις, η "Τεχνική έκθεση αρμόδιου μηχανικού για Η/Μ" ειναι απενεργοποιημενη παρόλο που απαιτείται για πληρότητα... να υποθέσω ότι συμβαίνει αυτό γιατι δεν έχω προσθεσει τον μηχανολόγο σους συμμετεχοντες μηχανικούς ??
terry Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2013 Πάντως αν κρίνω από τα γραφόμενα, "αλλ' αντ' άλλων" θα ανεβάσουμε "συνολικά" στο σύστημα...... Μα ακόμα δύο χρόνια μετά τέτοια άγνοια..... Ποσο δικιο εχεις φιλε!!!! Που να δεις εκει μεσα Σεπτεμβριου τι θα γινει!! Δεν θα προλλαβαινουμε να διαβαζουμε νεα θεματα "Β Φαση, Αρχεια, Ν4014, ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΠΕΙΓΟΝ" 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα