maximos75 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Καλημέρα συνάδελφοι , έχω μια αεροφωτογραφία (χωρίς φωτοερμηνεία όμως) όπου διακρίνεται η ολοκλήρωση της αυθαίρετης κατασκευής μεταξύ 1983-2003. Θα πρέπει να την ανεβάσω ως ένα αρχείο μαζί με τη ΥΔ του ιδιοκτήτη σε PDF format ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Σαν άλλο αρχείο εκεί που θα ανεβάσεις την ΥΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Εγώ πάντως "φωτοερμηνεία" δεν έκανα σε απολύτως καμία αεροφωτογραφία..... Αν θέλουν να την κάνουν μόνοι τους..... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kioanni Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Moi aussi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 προσωπικα τα περισσοτερα αυθαιρετα ηταν παταρια, χωροι 5-6 τμ, ημιυπαιθριοι κλπ..δεν φαινονται πουθενα αυτα.. ασε που στην περιοχη οπου ειχα τα περισσοτερα δεν ειχε Α/Φ..παω στα περισσοτερα με ΥΔ ιδιοκτητη... δεν γινεται αλλιως.. δεν ειναι σωστο αλλιως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximos75 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Για να ξεκαθαρίσω κάτι ρε συνάδελφοι διότι έχω μπει στη διαδικασία να ανεβάζω τα αρχεία (το αυθαίρετο είναι σε φάση ολοκληρωμένης υπαγωγής). Το ΔΕΔΟΤΑ πρέπει να συνοδεύεται από φωτογραφίες των όψεων της κατασκευής εάν δε κάνω λάθος. Το θέμα είναι ότι εγώ έχω 2 φωτογραφίες της κατασκευής που τις έβγαλα τον καιρό της αυτοψίας από τη πλευρά του δρόμου αλλά λόγω της θέσης του ακινήτου (γωνιακό και συνεχές σύστημα δόμησης) είναι πρακτικά πολύ δύσκολο να φανεί η αυθαιρεσία στο 3ο όροφο (η αυθαιρεσία αφορά οριζόντια ιδιοκτησία). Να τις ανεβάσω στο πεδίο που λέει φωτογραφίες και να μετά να τις ανεβάσω πάλι μαζί με τη ΔΕΔΟΤΑ και την συνοδευόμενη τεχνική έκθεση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 (edited) Οι φωτογραφίες πρέπει ν' αφορούν σε όλες τις όψεις του ακινήτου (και να φαίνεται το αυθαίρετο τμήμα). Έτσι ορίζει ο νόμος Επίσης πρέπει να καλύπτουν τις απαιτήσεις της τεχνικής έκθεσης που συνοδεύει το ΔΕΔΟΤΑ (φέρων οργανισμός ακινήτου - τυχόν βλάβες αυτού). Έτσι προϋποθέτουν οι οδηγίες του ΤΕΕ. Οι απέναντι πολυκατοικίες πάντα βοηθούν.... Edited Σεπτέμβριος 17 , 2013 by ΙΑΣΟΝΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximos75 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 (edited) Δλδ να πάω να κτυπάω στη ξένη πολυκατοικία να ανεβώ στη ταράτσα και να κάνω το ταρζάν για να δείξω 17τμ αυθαιρεσία ?. Στις φωτογραφίες φαίνονται οι 2 όψεις της πολυκατοικίας από τη μεριά των δρόμων.Ας έρθουν να κάνουν αυτοψία στη τελική. Κουράστηκα πια. Το θέμα είναι να τις ανεβάσω 2 φορές όπως ανέφερα ? Edited Σεπτέμβριος 17 , 2013 by maximos75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις!!!!! Εξάλλου όλα όσα ζητούν είναι μια ...."μπούρδα και μισή"!!!!! Σε τέτοιες περιπτώσεις εγώ έβαζα τους ιδιοκτήτες - πελάτες μου και ....καθάριζαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Πραγματικά είναι χαζό να βάλουμε 2 φορές τις ίδιες φωτογραφίες. Εγώ μία φορά τις ανεβάζω, εκεί που λέει ο ν4014. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα