pardamaskou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (edited) ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!! Είχες δίκιο! Ήθελε το ΔΔΤ του ; ) Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. yian Edited Σεπτέμβριος 30 , 2013 by yian
stavrosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 (edited) πιστεύει κανείς οτι θα ελεγχθούν ποτέ τα αρχεία που ανεβήκαν? αμάν βρε παιδιά...μάτια εβγαλε η ορθογραφία μου...χαχαχα Edited Σεπτέμβριος 30 , 2013 by stavrosa
giannisp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 πιστεύει κανείς οτι θα ελεγθούν ποτέ τα αρχεία που ανεβήκαν? οχι.....
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δεν θα ελεγθουν φυσικα, αλλα μελλοντικα ειναι σιγουρο οτι θα χρησιμοποιηθουν. (βλ, συνταξη συμβολαιου, ΟΑ για προσθηκη κτλ, πιθανον μισθωμα, αδεια λειτουργιας επ. χωρου κτλ). Για το λογο αυτο μην το περναμε στο ντουκου. Μου ετυχε περιπτωση αδειας λειτουργιας καταστηματος που ενταχθηκε στον Ν4014 (απο αλλο μηχανικο) και τα αρχεια που ειχε ανεβασει ηταν...... μαλλον για αλλο κτηριο...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 χαιρομαι που υπάρχει ακόμα ένας με την ίδια άποψη με εμένα.
liv25k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δεν θα ελεγθουν φυσικα, αλλα μελλοντικα ειναι σιγουρο οτι θα χρησιμοποιηθουν. (βλ, συνταξη συμβολαιου, ΟΑ για προσθηκη κτλ, πιθανον μισθωμα, αδεια λειτουργιας επ. χωρου κτλ). Για το λογο αυτο μην το περναμε στο ντουκου. Μου ετυχε περιπτωση αδειας λειτουργιας καταστηματος που ενταχθηκε στον Ν4014 (απο αλλο μηχανικο) και τα αρχεια που ειχε ανεβασει ηταν...... μαλλον για αλλο κτηριο... Και τί έκανες;;;
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ακομα τιποτα. Ας παρει βεβαιωση ΚΧ απο πολεοδομια και γω φυσικα στα σχεδια μου θα δειξω αυτο που ειναι. Αν κανουν αντιπαραβολη (σιγα μην κανουν) θα υπαρξει προβλημα.
liv25k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Τέτοια ακούω και παίρνω λίγο θάρρος...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 πιστεύει κανείς οτι θα ελεγχθούν ποτέ τα αρχεία που ανεβήκαν? Όχι, ποτέ!!!
ethan Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Στις "φωτογραφίες" μπορώ να ανεβάσω από τις διακοπές μου??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα