BAS Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 αυτό με την ηλικία και το διάβασμα πάντως το διαπιστώνω και εγώ . Το θέμα είναι ότι δεν έχω διάθεση πιά γιά νόμους κλπ και όχι γενικά γιά διάβασμα που δεν μου λείπει . Μάλλον λοιπόν η κρίση φταιει και όχι η ηλικία . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 (edited) Ναι, όταν λέμε διάβασμα εννοούμε διάβασμα νομοθεσίας... Edited Νοέμβριος 8 , 2013 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Νομοθεσίας ή ....περί κολοκυθοκορφάδων;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Εξαρτάται την ώρα... (κολοκυθοκορφάδων...τι με θύμησες, θα πω στην πεθερά να μου τηγανίσει... μαζί με τριαντάφυλλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Γιαμ, γιαμ, γιαμ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Οφ τοπικ αλλα, μετα λογου γνωσεως, σας λεω πως το 90% των υπαλληλων ΥΔΟΜ αγνοουν ΝΟΚ, 4178, 4014, 4030, 3919 κλπ κλπ αμετρητες εγκυκλιοι και αποφασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 Κάντο 97%...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantsos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 αν έχω δηλώσεις σε προσωρινή υπαγωγη στον 4014 με εξοφλιμένο όλο το πρόστιμο και ανεβασμένα όλα τα αρχεία. Σύμφωνα με τις οδηγείες του υπεκα δεν θεωρούνται εκρεμείς. Οπότε θα τις αφήσω έτσι και απλά θα δώσω στον πελάτη αντίγραφο της δηλωσης που θα αναγράφει όμως ''προσωρινή υπαγωγή''?? (δεν χρειάζεται χαρτί για να γίνει μεταβίβαση απλά ζητάει ένα αποδεικτικό που να φαίνεται οτι έχει δηλωθεί στον 4014. γνωρίζει κάποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Λυπάμαι συνάδερφε αλλα "σύμφωνα με τις οδηγίες του υπεκά" θεωρουνται εκκρεμεις,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2013 κάπου το διάβασα ότι αυτές τελικά θεωρούνται ολοκληρωμένες.... Το βρίσκω λίγο κουφό αλλά βάζει ως έλεγχο μόνο το πρόστιμο και τα σχέδια. Το αν έχει πάει σε ολοκληρωμένη.... δεν το λαμβάνει υπόψη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα