letom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 ΥΠΕΚάτι μου λέει ότι η περιβόητη δικηγόρος του ΥΠΕΚΑ δεν είναι άλλη από τη γνωστή σε όλους μας καθαρίστρια του ΥΠΕΚΑ, αυτή που αναρτούσε τις Ε/Α στο σάιτ του ΥΠΕΚΑ.
stek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Αν καθήσει κανείς και διαβάσει όλο το νήμα από τον Ιούνιο και μετά, γράφεται βιβλίο... Υποθέσεις επί υποθέσεων και κάθε εβδομάδα και μία νέα... ανατροπή!!
liakar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Nightmare in 4178 Elm Street
nikolaras Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Αν καθήσει κανείς και διαβάσει όλο το νήμα από τον Ιούνιο και μετά, γράφεται βιβλίο... Υποθέσεις επί υποθέσεων και κάθε εβδομάδα και μία νέα... ανατροπή!! Με τον 4014 θα υπάρχει τέτοια ποικιλία διαφορετικής αντιμετώπισης του ίδιου θέματος που θα μπορούν να γραφτούν άπειροι τόμοι βιβλίων! 1
GMT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Στην καρτέλα "Πρόσθετα Στοιχεία" του Ν.4014/2011, κάτω απο το πεδίο "Τρωτότητα" υπάρχει το πεδίο "Τεχνική Εκθεση". Εκεί γράφουμε το περιεχόμενο της τεχνικής έκθεσης ΔΕΔΟΤΑ ή το περιεχόμενο της τεχνικής έκθεσης που περιγράφει την αυθαιρεσία?
jja Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Την τεχνική έκθεση που περιγράφει την αυθαιρεσία και άλλα όπως αναφέρονται στον 4014, όχι όμως του ΔΕΔΟΤΑ.
GMT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Ευχαριστώ! Προσπαθώ όμως σε δήλωση με κατάσταση "Προσωρινής υπαγωγής" (το πρόστιμο έχει πληρωθεί) να επικολλήσω το κείμενο της τεχνικής μου έκθεσης στο πεδίο "Τεχνική Εκθεση" και δεν μου επιτρέπεται απο το σύστημα. Θεωρούσα οτι έως 30/9 (Β' Φάση Ν.4014) είχαμε την δυνατότητα, λάθος υπόθεση?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Τώρα δεν μπορείς να την ..."πειράξεις" καθόλου. Πάει πιά.... Όταν με το καλό πας στο νέο νόμο ξανά, τότε θα μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Τα ...υπογλώσσια όμως για τον πελάτη να μην τα ξεχάσεις.
LEO Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Ευχαριστώ! Προσπαθώ όμως σε δήλωση με κατάσταση "Προσωρινής υπαγωγής" (το πρόστιμο έχει πληρωθεί) να επικολλήσω το κείμενο της τεχνικής μου έκθεσης στο πεδίο "Τεχνική Εκθεση" και δεν μου επιτρέπεται απο το σύστημα. Θεωρούσα οτι έως 30/9 (Β' Φάση Ν.4014) είχαμε την δυνατότητα, λάθος υπόθεση? Αυτά που είναι σε Προσωρινή Κατάσταση θα πάνε αυτόματα στον καινούργιο νόμο με οτι συνεπάγεται αυτό. Τώρα ΔΕΝ μπορείς να κάνεις τίποτα από την επεξεργασία των πεδίων. Μόνο upload τα αρχεία σου, που δεν στο συστήνω μιας και θα τα αλλάξουμε πάλι........ Ακόμα και αυτοί που είναι σε οριστική και δεν έχουν συμπληρώσει την Τεχνική τους Έκθεση ή Μηχανικό ή κάποιο άλλο πεδίο θα πρέπει να την μεταφέρουν στον καινούργιο νόμο για περαιτέρω επεξεργασία εκεί........
GMT Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2013 Είναι προφανώς εντελώς άσκοπο το γεγονός οτι επιδιώκω να ανεβάσω όλα τα υπολειπόμενα δικαιολογητικά Β' Φάσης στις δηλώσεις μου με σκοπό να έχω διασφαλίσει την πληρότητα των αρχείων?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα