stavrosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 για το post #1422 καμια απαντησούλα......
liv25k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 να κάνω μια χαζή ερώτηση????? (ισως να έχει γίνει ξανά...αλλά μια επανάληψη δεν βλάπτει) κοιτάω για τα απαιτουμενα στις δηλώσεις που έχω σε ολοκληρωμένη υπαγωγη και πουθενά δεν μου ζητάει κατόψεις και τομές. τελικά ανεβάζουμε ή οχι κατόψεις και τομές?????????????????????? Τις κάνεις και τις υποβάλλεις γιατί το ζητάει ο νόμος. Ας μην τις ζητάει το σύστημα, ανέβασέ τες για να σαι καλυμμένος...
χαιδω Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 για το post #1422 καμια απαντησούλα...... Ανεβάζουμε κανονικά κατόψεις και τομές, το αναφέρει ο νόμος
stvxri Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 ναι σταυρο κανονικα ανεβαζεις.. τι περιπτωση ειναι? οχι οτι εχει πολυ σημασια . στο 99% χρειαζονται εκτος και ειναι μονο κατ.13. το οτι δεν ειναι τικαρισμενες δεν εχει καποια σημασια.
martha1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 συναδερφοι μηπως εχει κανεις την οδηγια του ΤΕΕ για τον τυπο αρχειων (pdf, word? ) στις δηλωσεις 4014?την κατεβασαν απο την κεντρικη σελιδα ΤΕΕ τη σχετικη οδηγια..
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Στην έστειλα με pm.
martha1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 σε ευχαριστω παρα πολυ συναδερφε!
stavrosa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 είναι 2 περιπτωσεις με κατ.13 και οι υπόλοιπες είναι εκτός σχεδίου, εντός, χωρίς αλλαγές χρήσης... το ρώτησα γιατ'ι μου έκανε εντύπωση που σε όλες μα όλες τις υποθέσεις μου, δεν ζητάει κατόψεις και τομές. και δεν ειναι 1-2 ...
stek Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Σε καμία δήλωση δεν έχουν από το ΤΕΕ την κάτοψη και την τομή ως υποχρεωτική. Από τη στιγμή όμως που το ζητάει ο νόμος, θα πρέπει να ανέβουν, άσχετα τι κάνανε στο σύστημα του ΤΕΕ...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2013 Ε ναι, για το ΤΕΕ και το σύστημά του προαπαιτούμενο είναι η εισφορά ΤΕΕ και οι κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ, αλλά όχι οι κατόψεις και οι τομές. Ε τι τώρα... που να δεχόμαστε σχέδια... Στείλτε μόνο τα λεφτά! Επίσης κάτι που παρατήρησα... Στα αρχεία που είναι προς ανέβασμα, αναφέρει δίπλα και που το γράφει ο νόμος για το συγκεκριμένο δικαιολογητικό. Το έχετε προσέξει? Ωραία, δείτε τώρα και την παράγραφο που κάνει αναφορά δίπλα στα αρχεία ΦΕΜ, ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ και ψάξτε κάτι τέτοιο μέσα στον νόμο!!! ... Αυτό λέγετε ΘΡΑΣΟΣ ή όχι? 5
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα