stellatz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Συνάδελφοι καλημέρα! Έχετε αρχίσει να ανεβάζετε αρχεία των αυθαιρέτων; Γιατί εμένα δεν με αφήνει να κάνω καμία ενέργεια από την καρτέλα αρχεία (μόνο στις αιτήσεις) κι έχω προβληματιστεί...
giannisp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 παιδια και εμενε χτες πηγα να ανεβασω το πρωτο μου αρχειο και δεν με αφηνε....τι γινετε;;;;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Συνάδελφοι καλημέρα! Έχετε αρχίσει να ανεβάζετε αρχεία των αυθαιρέτων; Γιατί εμένα δεν με αφήνει να κάνω καμία ενέργεια από την καρτέλα αρχεία (μόνο στις αιτήσεις) κι έχω προβληματιστεί... παιδια και εμενε χτες πηγα να ανεβασω το πρωτο μου αρχειο και δεν με αφηνε....τι γινετε;;;; Πρώτα από τα "πρόσθετα στοιχεία" επιλέγετε "ορόφους" και κατηγορία ΔΔΤ και στη συνέχεια "ανεβάζετε αρχεία!
stellatz Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Να 'σαι καλά Ιάσονα, έσπαγα το κεφάλι μου τι δεν κάνω σωστά... Ευχαριστώ πολύ!
yian Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Υπάρχει ωστόσο κανείς που να έχει ανεβάσει το σύνολο των απαιτούμενων και να είδε τι γίνεται μετά το πολυπόθητο "μηδέν" στα #υπολειπόμενα αρχεία? Δύσκολο λόγω ΔΔΤ αλλά λέω μήπως...
LEO Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Είναι το ΔΔΤ στην μέση που αν δεν δοθούν διευκρινήσεις δύσκολα θα προχωρήσει η διαδικασία στην περαίωση...
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 ρε παιδια εκανα σημερα προσωρινη υπαγωγη.15\6 πληρωθηκε το παραβολο..κανω αλλαγες στα μ2 η σε αλλα και δεν υπολογιζει νεο προστιμο.κανω κατι λαθος?βοηθεια ...
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Όταν βρίσκεσαι σε υπαγωγή ο νέος υπολογισμός προστίμου γίνεται με το κουμπί της υποβολής, όχι το κουμπί € το οποίο πλέον δε λειτουργεί. 1
martha1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 ευχαριστω πολυ sagiasd.απο το πρωι παιδευομαι μαυτη τη βλακεια.νομιζα οτι εχω κανει κατι λαθος.ο ιδιοκτητης θελει να κανει εφααπαξ πληρωμη. 1/μπορει εως 15/7 δηλ. ενα μηνα μετα τη πληρωμη του παραβολου Η ενα μηνα μετα τη προσωρινη υπαγωγη? 2/πες οτι πληρωσε.υπαρχει περιθωριο χρονικο για την οριστικη υπαγωγη? 3/ποτε κανω οριστικη υπαγωγη?οταν θαχω ανεβασει τα αρχεια της β φασης?
sagiasd Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2012 1) Ενα μήνα μετά την υπαγωγή. Στα οικνμικά στοιχεία φαίνεται η διορία της εφάπαξ πληρωμής 2) 14/9/12 3) Οριστική υπαγωγή οποτε θες. Τα αρχεία μέχρι το Δεκέμβρη
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα